Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fog el bennünket az az érzés, hogy valakihez túl kevesek lennénk?
Most ezen kezdtem el gondolkozni, mert akiről azt hisszük, hogy túl jó lenne hozzánk ugyanolyan halandó ember, mint bárki más, nem istenségek, hanem emberek. De mégis valamiért bennünk van ez a tévképzet.
Szerintem minden ember a számára legjobbat szeretné és erre törekszik, mert úgy gondolom mindenkinek más a különleges.
Sokszor elfog engem ez az érzés mikor meglátok egy számomra nagyon szép lányt, pedig érzem nem kéne, hanem hinni kell a sikerben.
Talán önismeret.
Én pl tudom magamról hogy nem vagyok egy észlény, helyes srác. Vannak néhány negatív 'hangyáim' És egy szép, kiegyensúlyozott, okos lányhoz valóban kevés volnék.
Hiába van pár pozitív tulajdonságom; tudod, 1fecske nem csinál nyarat:)
Velem is ez van.
Önbizalom hiány. Roszz önértékelés miatt van.
Nem jó dolog.
Nekem ezt mondták:
Nincs két egyforma ember, mindenki más. Te ezekkel a tulajdonságaiddal vagy te. Vállald fel nyugodtan, hidd el szeretni fognak.
Mindenkinek vannak hibái. Mindenkinek. És ezeket senkinek sem szabad megmondanod, megmutatnod, mert visszaélnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!