Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ismerős az az érzés amikor...

Liz ^^ kérdése:

Ismerős az az érzés amikor magányosnak érzi magát valaki amikor bármit meg adnál azért hogy valakihez hozzábúj vagy megöleld? Mit csináljak ilyenkor mivel csillapítsam a magány érzetemet?

Figyelt kérdés

2013. okt. 31. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Be kell szerezni egy pasit. Ha az nincs közel s távol, akkor vagy egy kis állatkát vagy egy óriás plüsst, és megölelgetni. Ha kertes házban laktok, akkor érdemes beszerezni egy kutyát, rendkívül hálásak, a háziállatok alapból jót tesznek az ember lelkivilágának.
2013. okt. 31. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. okt. 31. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Az embert nem ajánlom magány űzésre,túl bonyolultak és tele vannak hibával.
2013. okt. 31. 19:50
 4/7 Angelik@ ***** válasza:
Nekem olyankor eszembe jut az előző rossz kapcsolatom és hamar rájövök hogy jobb most így egyedül.
2013. okt. 31. 20:19
 5/7 anonim válasza:
Én olyankor aztszoktam ,hogy végigölelgetem a barátnőimet (ha suliban jön rám) vagy ha otthon akk valamit szoktam csinálni (olvasok, fonok stb.) és elzavarom a rossz gondolatokat:D Vagy (mint ahogy az első válaszolò is irta) plüss, állat és pasi beszerzése :D
2013. nov. 1. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

3 Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy vegyen egy macskát?

Kérdező, a kaját nem ajánlom, én ugyanis elhíztam a szemétláda magány miatt. Most is van előttem két banán, a sütiket már megettem és egy camamber, jó nagy adag, aminek a felét szintén megettem. Szóval kajával ne csillapítsd. Én az embert ajánlom inkább, de olyat, aki normális és alkalmas egy normális kapcsolatra, vagyis nem akar lehúzni és társai.

2013. nov. 1. 20:30
 7/7 anonim válasza:
Van egy nagy díszpárnám(hosszú, melltől csípőig ér, és elég vastag ahhoz, hogy ember látszatát keltse.:D). Én azzal alszok.:D
2013. nov. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!