Liz ^^ kérdése:
Ismerős az az érzés amikor magányosnak érzi magát valaki amikor bármit meg adnál azért hogy valakihez hozzábúj vagy megöleld? Mit csináljak ilyenkor mivel csillapítsam a magány érzetemet?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 19:10
1/7 anonim válasza:
Be kell szerezni egy pasit. Ha az nincs közel s távol, akkor vagy egy kis állatkát vagy egy óriás plüsst, és megölelgetni. Ha kertes házban laktok, akkor érdemes beszerezni egy kutyát, rendkívül hálásak, a háziállatok alapból jót tesznek az ember lelkivilágának.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. okt. 31. 19:17
3/7 anonim válasza:
Az embert nem ajánlom magány űzésre,túl bonyolultak és tele vannak hibával.
4/7 Angelik@ válasza:
Nekem olyankor eszembe jut az előző rossz kapcsolatom és hamar rájövök hogy jobb most így egyedül.
5/7 anonim válasza:
Én olyankor aztszoktam ,hogy végigölelgetem a barátnőimet (ha suliban jön rám) vagy ha otthon akk valamit szoktam csinálni (olvasok, fonok stb.) és elzavarom a rossz gondolatokat:D Vagy (mint ahogy az első válaszolò is irta) plüss, állat és pasi beszerzése :D
6/7 anonim válasza:
3 Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy vegyen egy macskát?
Kérdező, a kaját nem ajánlom, én ugyanis elhíztam a szemétláda magány miatt. Most is van előttem két banán, a sütiket már megettem és egy camamber, jó nagy adag, aminek a felét szintén megettem. Szóval kajával ne csillapítsd. Én az embert ajánlom inkább, de olyat, aki normális és alkalmas egy normális kapcsolatra, vagyis nem akar lehúzni és társai.
7/7 anonim válasza:
Van egy nagy díszpárnám(hosszú, melltől csípőig ér, és elég vastag ahhoz, hogy ember látszatát keltse.:D). Én azzal alszok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!