Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan küzdhető le az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdhető le az az érzés, hogy nincs miért élnem?

Figyelt kérdés

Nem csak a párkapcsolat hiányára gondolok, hanem alapjáraton gondjaim vannak. Nincsen életcélom, úgy érzem, hogy felesleges időhúzás minden napom, mert csak téblábolok, és emiatt már felkelni sincs kedvem sokszor.

Ráadásul folyton kimerült vagyok, fáradt, dekoncentrált, depressziós.

Mit tehetnék ez ellen?

20/L

2016. ápr. 12. 00:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó barátnő kéne először is, akivel jól ki tudod magad beszélgetni, eljárni vele bárhová. Akiben megbízol. Aztán jöhet a többi.
2016. ápr. 12. 00:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem sincs sok értelme az életemnek. Bár én keresek célokat. 21f
2016. ápr. 12. 00:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek jönnek olyan könnyen a célok, majd egyszer úgyis lesz valahogy...a mostani hangulatodra viszont van egy tuti receptem:

Tegyél valami ''nagy'' dolgot, valamit ami ellentétesnek tűnne az eddigi személyiségeddel Pl., kapd magad és holnap ruccanj ki Bécsbe! 6000Ft-bolt megvagy oda vissza ott pedig setalgatsz egy kicsit. Hihetetlen mód feltudja dobni az embert egy kis környezet változás, még magadat is másképp fogod értékelni.

2016. ápr. 12. 00:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Írjak neked egy verset?
2016. ápr. 12. 00:43
 5/12 anonim ***** válasza:
3 as jól mondja!
2016. ápr. 12. 00:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel... Folytonos a hullámvölgy... Most is elbőgtem magam, miután hazaértem a munkából, és arra gondoltam, hogy megölöm magam. Én is napi 12-15 órákat alszom, mert aludni amúgy is jobban szeretek, ébren lenni. Legalább nem kínoz az elmém...
2016. ápr. 12. 01:01
 7/12 anonim ***** válasza:
*mint
2016. ápr. 12. 01:01
 8/12 opened paradise ***** válasza:
100%

Pont a depresszió miatt vagy fáradt és a többi.

Kéne egy barát/barátnő,aki mellett nincs idő ezen filózni,mert leköt. Utána szépen pár cél is jöhet. Vagy ha nem,az se baj,akkor már vidámabban fogsz sodródni.

2016. ápr. 12. 01:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van az előző hozzászólóknak. Járj társaságba, akkor kevesebb időd lesz agyalni, beszélgess, ismerj meg új embereket, akár neten, ha élőben félősebb vagy. Valamint lépj ki a komfortzónádból! Ha mindig, minden nap ugyanazt csinálod, akkor ne csodálkozz, ha elnyelnek a szürke hétköznapok.
2016. ápr. 12. 07:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is vannak hasonló gondjaim, de szeretnék egy párkapcsolatot.

Ha van kedved beszélgetni, írj.

20/F

2016. ápr. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!