Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nő lehet az olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő lehet az olyan, aki életében egy pasit utasított csak vissza és már 30 éves?

Figyelt kérdés
Ismerek egy ilyen nőt, azt mondja életében csak egy pasit utasított vissza. Létezhet ilyen nő? Ha igen mi baj lehet vele?
2016. ápr. 11. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Önértékelési gondok, szeretet hiány, alacsony önbizalom, bizonyítási kényszer, stb.

Vagy csak egy ordas nagy r1banc.

2016. ápr. 11. 09:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Itt a gyakoris srácok számára aranyat érne egy ilyen nő. :)
2016. ápr. 11. 09:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondta hogy életében hányan próbálkoztak nála? Lehet, hogy nem volt több kettőnél.
2016. ápr. 11. 09:36
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Az lehet, valóban. De létezhet ilyen?
2016. ápr. 11. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Persze, hogy létezhet. Pl, velem is ez van. Volt kb 2 ember vagy max 3, aki azért szólított meg, mert többet is akart, meg akart volna ismerni. A többi ember azért szólt hozzám, mert muszáj, mások meg csak haverkodásból.
2016. ápr. 11. 09:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Küldj már hozzá egy elérhetőséget! :)
2016. ápr. 11. 10:22
 7/11 Noblesse Oblige ***** válasza:

Önmagában ez a tény nem határozza meg a nőt. De a tényhez köthető körülmények már annál inkább.

Szóval az, hogy életében csak 1 pasit utasított vissza, még sokat nem mond el a lányról. Ahhoz tudni kéne, hogy hányan próbálkoztak.

Én soha életemben nem utasítottam vissza férfit. De ehhez azt is tudni, hogy párom előtt jó 20+ korkülönbséggel lévő férfiak érdeklődtek utánam. Tehát korombeli nem is játszott a pályán és nem azért, mert én nem akartam. Az anyám korabeli pasikat meg igyekeztem kerülni, főleg amelyik érdeklődött utánam.

Tehát igen létezhet ilyen lány, de az, hogy ez mit mond el róla, ahhoz jobban kell a körülményeket ismerni.

2016. ápr. 11. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

A 100 jelentkezőből?

Vagy eleve hárítja őket, egy bepróbálkozott, azt is elkergette? Nem egyértelmű a kérdés.

Önértékelési gond.

2016. ápr. 11. 10:43
 9/11 A kérdező kommentje:
8. úgy tudom nem is próbálkoztak.
2016. ápr. 11. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért az nem mindegy, hogy:

- abba, hogy hány pasit utasított vissza, csak a rendes udvarlási kísérleteket számította-e bele, vagy azt is, amikor vki buliban beszólt neki, hogy "szia cica, húználak"

- hogy egyáltalán hányan próbálkoztak nála (én is csak 1et utasítottam vissza a normálisak közül... csak éppen összesen 2 udvariasan kezdő próbálkozó volt... akit visszautasítottam, az is elég intim témákról kérdezősködött 2 perccel köszönés után, szóval ki tudja, mennyire reprezentatív :D)

- hogy lett-e valami a többiből stb.

Szóval nem biztos, hogy van vele baj. Ha sok emberrel jött össze, akkor vagy szeretethiányos komplexusos személyiség, vagy szerencsétlen, vagy szabados. De hát anélkül, hogy ismernénk a körülményeket, nem lehet megállapítani.

2016. ápr. 11. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!