Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan hogy csak az anyagi helyzeted miatt utasított vissza egy nő?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 10:43
1/27 anonim válasza:
Olyan már volt, aki azért, mert még anyámékkal élek, ami az anyagi helyzetem következménye.
2/27 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb férfinél volt már ilyen szituáció. valaki észreveszi, hogy a pénz miatt kap visszautasítást, valaki nem, és a külsejére fogja.
Nálam a konkrét példa az volt, mikor egy mosolygós, szép leányzót szólítottam le a házuk előtt. Kérdezte ki vagyok, hogy miért pont Ő, majd 5 perc beszélgetés után már jött a kérdés, hogy milyen autóval jöttem. Még 10 percig beszélgettünk, de minden perccel jobban kezdett taszítani.
29F
3/27 anonim válasza:
Nem, mert már ezelőtt lelépnek egy ropogós sértegetés kíséretében
4/27 anonim válasza:
Pont a lényeg maradt le... :) A végén megköszönte, hogy kerestem, de elutasított. Rá 2 hétre összejött egy milliomos apuci kisfiával.
6/27 Titusztitusz válasza:
Ilyen eset még nemigen történt velem, már csak azért sem, mivel én mindig csak olyankor foglalkoztam nőkkel komolyabban, ha azok kezdeményeztek nálam...Úgyis lehet mondani bizonyos értelemben, hogy én mindig csak a "biztosra" mentem...Gondolom ennek a mentalitásnak volt köszönhető az is, hogy engem még soha, senki sem "utasított vissza"...Sem anyagi, sem egyébb okok okán se...
7/27 anonim válasza:
Soha nem ez volt az elutasítás kimondott oka, pedig hajlok arra, hogy ezt gondoljam.
8/27 anonim válasza:
Igen, történt, kérdezte a csaj, hogy milyen végzettségem van, mondtam neki, hogy csak érettségim van, onnantól kezdve érdekes módon nem voltam az esete a csajnak, elkezdett egyre elutasitóbb lenni, holott előtte elég érdeklődő volt. Volt osztálytárs csajról van szó amúgy, sajnos még ismerősben sem lehet bizni.
9/27 anonim válasza:
Nekem beszólt egyszer az egyik hogy miért nem BMWvel jöttem amikor az volt a képen amit látott rólam :D Mondtam neki mert odaálltam egy elé pont az ilyeneknek mint te aztán felálltam és távoztam. Olyan is volt amelyik azután tűnt el hogy megtudta hogy még otthon lakom.
10/27 anonim válasza:
Volt, pár éve.
Ráhelnek hívták, és nagyon gazdag maffiózó volt az apja.
Azóta már megházasodott a lelkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!