Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemigen tudok hűséges maradni szexuális értelemben, de érzelmileg igen. Lányok, van köztetek olyan, akinek ez nem volna probléma?
Attól, hogy őszinte vagy még a többség számára elfogadhatatlan amit akarsz.
Ha én feltöröm valaki bankszámláját és elutalgatom a pénzét, de megmondom neki akkor legyen mindenki megértő velem mert őszinte voltam? Itt most nem a két cselekmény súlyáról van szó a példa inkább csak azt akarja reprezentálni, hogy egy jobb tálalástól még nem kell az alapdolgot is jobban megítélni.
Természetes, hogy a legtöbb ember párkapcsolatba hűséget vár el. Számomra az, hogy nemcsak a pároddal osztod meg a legintimebb pillanatokat, egyrészt önzés másrészt bizalmatlanság vagy esetleg érdektelenség. Nem érzem ha valaki nem meri magát a másikra bízni vagy nem érdeklik az érzései esetleg nem hajlandó lemondani a szexuális kapcsolatról az minek akarkapcsolatot? Elítélés nélkül, erre vannak a prostik.
Én megértem, amint mondtok, csak furcsának érzem, hogy az elvileg empatikusabb nem lévén mégis átgondolás nélküli azonnali ítélkezést kapok, pedig én tényleg csak ahhoz keresem az utat, hogy őszintén és tiszta szívvel élhessek... és párkapcsolatban.
Valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy 100-ból 100 nő elvárná, hogy csak vele szexeljen egy férfi önszántából?
Jó, biztos vannak férfiak, talán elég sokan is, akik ezt őszintén és örömmel vállalják, de én nem ilyen vagyok. A legtöbb ismerősöm sem ilyen, szóval a kérdés az, hogy mi mit tegyünk?
Kétféle utat látok. Vagy hazugsággal megyünk bele a kapcsolatokba és elhitetjük veletek, hogy a sírig nem érünk más nőkhöz, aztán persze félrejárunk, ahogy az ma is történik mindenhol vagy valóban őszintén megvalljuk, hogy milyen határaink vannak és megpróbálunk egyenes gerinccel egy nyitott párt találni.
A fenti válaszok alapján úgy tűnik, hogy ez utóbbi egy szokatlanul naiv gondolat, így pedig nem marad más, mint a hagyományos módszer.
Amúgy nem mondanám magam olyan fiatalnak, 34 vagyok, de tényleg egy jó értelemben vett párt keresek. Olyan igazi szövetségest, akivel sokkal több tart össze, mint egy lakáshitel vagy holmi múló érzelmek vagy szenvedély. Akire ha ránézel, azt olyan ősbizalommal teszed, hogy az életed a kezébe adnád.
Egy ilyen kapcsolatba nem férhet féltékenység és birtoklási vágy, nem sajátíthatod ki.
Mindegy, abba is hagyom, mert csak kinevettetem magam a naivitásommal.
27-es
Nem, nem az összes nő, hanem hogy akad-e olyan nő, aki belemenne, jobban mondva hogy van-e, akinek nem volna önkínzás ez.
Illetve adódik a kérdés, hogy ha nekem a kényszerített hűség az önkínzás, akkor vajon elvárható-e tőlem, hogy én viszont bevállaljam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!