Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemigen tudok hűséges maradni szexuális értelemben, de
érzelmileg igen. Lányok, van köztetek olyan, akinek ez
nem volna probléma?
Én nem bántok senkit. A megnevezett, feltételezem egyenlő a kérdezővel egy arrogáns kis sz-ralak módjára női név mögé bújva elhordott mindennek privát üzenetben, majd igazi passzív-agresszív kis gyökérként letiltott, mert a kemény tökösködés csak addig ment el, míg névtelenül zaklatunk egy nőt a neten, de a választ már nem szívesen hallgatjuk meg. Nyugodtan ülj le, ránts kettőt a farkadon, tudjuk, hogy erre áll fel, aztán vegyél egy forró fürdőt, hátha kiderül, hol b-sztad el.
2016. ápr. 9. 12:33
Normális párkapcsolatra vágyó nőknek ez probléma és nem kicsit.Inkább élj szabadon, akkor nem lesz az.Ne lépj kapcsolatba, ha így érzed, értelmetlen.A barátnődnek viszont add meg az esélyt, hogy tőled jobbat találjon, olyat, akinek nem lételeme a folytonos változatosság.Nem vagy alkalmas párkapcsolatra, lehet soha nem is leszel az.Szerelmes meg pláne nem vagy, ne áltasd se magad, se a barátnődet.
2016. ápr. 9. 14:44
"Sunshinedoll": a hozzászólásaid alapján rólad is lehetne hasonlókat feltételezni... nehéz elhinni, hogy egy magát nőnek nevező illető ekkora tuskó legyen :D
2016. ápr. 9. 14:49
Szerintem max olyan nőnek felelne ez így meg, aki szintén hasonlóképpen gondolkodik, mint te. Magyarán állandóan félrekefél...mert ő csak érzelmileg tud hűséges lenni, testileg nem. Ha neked ez így megfelel..hiszen azt kapod, amit adsz...szerintem előbb-utóbb biztosan találsz neked való nőt. De azt ne várd, hogy a nő majd otthon ül boldogan..míg te épp félrekettyölsz...mert olyat nem találsz.
2016. ápr. 9. 16:10
15/30 A kérdező kommentje:
Sunshinedoll
Nem én írtam rád és tiltottalak le, nyugodtan "írj a kérdezőnek", válaszolni fogok.
10-es és 14-es
Természetesen nem kizárólag magamnak akarnám ezt a privilégiumot, hanem a partnerem is élhetne vele. Ez természetes.
12-es
Igazad van sok mindenben. Valóban lételemem a változatosság, ezt nagyon szépen sikerült megfogalmazni.
Nem vagyok szerelmes típus, soha nem is voltam és erősen a gyanúm, hogy nem is leszek. Ezek a nyálas, önfeláldozó, önmagunkból hülyét csináló, mámoros érzelemviharok messze nem jellemzőek rám. Őszintén szólva ezt soha nem is hiányoltam, nem éreztem magam soha kevesebbnek emiatt.
De a kérdés az, hogy milyen platformon találhatok olyan nőt, aki ebben partner lenne?
Mindenhol vannak nok de nem irjak ki magukra h mindenkivel dugok meg ha partnerem is van es utalom a nyalagzos romantikazast:Dprobalgass hatha akad olyan no aki szivesen teszi tonkre az eletet;)
2016. ápr. 9. 18:25
Kösz nem. Nőj fel mielőtt kapcsolatba kezdesz.
2016. ápr. 9. 20:07
Abban nem tudok segíteni hol lenne neked megfelelő nő erre.Előbb-utóbb találni fogsz, mert köztünk nők között is van ilyen típus.Én személy szerint nem vagyok ilyen, de mégcsak nem is korodbeli. :) 12-es voltam.
2016. ápr. 10. 07:16
19/30 A kérdező kommentje:
Köszi 18-as
Egy kissé elkeserít, hogy folyton azt papolják a nők, hogy az őszinteség a lényeg, de ha csak itt, névtelenül őszinte merek lenni, mit kapok.
Rajtad kívül mindenkitől undort és megvetést, ami intő jel.
Köszönöm mindenki válaszát!
De oszinten most mit varsz el?!:Dazt h ez normalis mert nem az sot.a legtobb ember komoly parkapcsolatot akar es megtalalni a nagy Ot ez a normalis en nem vetlek meg csak sajnallak h ebbol kimaradsz.de ha neked ez igy jo akkor csinald hatha valaki az ilyen pasikra bukik mikt te.
2016. ápr. 10. 13:33
Kapcsolódó kérdések: