Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen is a ronda férfi? Lássuk csak! Íme egy alapkoncepció, szerintem egyet fogtok érteni. Vagy mégsem?
Itt a gondolatjeleket nem ÉS-ként kell értelmezni, hanem VAGY-ként. Rossz esetben persze "ÉS", de ott már komolyak a bajok.
Ronda férfi:
- elhízott
- rossz arcberendezés
- rossz magasság (túl magas vs túl alacsony)
- őszülés v. kopaszodás
Hatványozottan ronda:
*az előzőkből bármelyik
+ szemüveg
+ bőrhiba
+ patkányfül
+ egyszemöldök
+ sápadt bőr
+ csapott homlok
Extrém rondaság
+ kancsalság
+ nagy fej
+ nagy vagy turcsi orr
+ hiányzó fog
+ nagy orcák
+ vékony áll és széles homlok (aránytalanság)
+ kis szemek
Azt hiszem ez egy tökéletes lista volt, maximum annyi baj lehet vele, hogy nem teljes. Ha eszetekbe jut még valami akkor hallgatom. De ilyen egy ronda férfi: pl kövér. Hatványozottan ronda ha pl kövér és még egyszemöldölű is. Extrém ronda, ha rossz arcberendezésű, szemüveges és hiányzik egy foga.
Ez a rondaság manapság. Ezeket mind el kell kerülni, hogy átlagosak minősüljön az adott figura. És akkor vagy még csak átlagos... Sajnos. Ahhoz hogy a nők érdeklődését felkeltsd ez még kevés, de ha ezeket elkerülted, legalább nem rondáznak le.
Ha kikerülted ezeket pacsi, már van remény, hogy lesz barátnőd és szeretve leszel.
Ha nem akkor is pacsi, mert rengetegen vannak még így, fel a fejjel. Horgászklub, tekekör, labdarugó szurkolói klubok téged is várnak, nő nélkül is lehet élni.
sírva röhögök ezeken a kategóriákon
én egyébként az alacsony, turcsi orrú pasikat szeretem, de a vékonyakat nem
lehetőleg a szeplőseket
Nálam egyáltalán nem igazak a fenti kategorizálások. Elhízott pasit is tartottam már vonzónak, ha nem aránytalan, igénytelen elhízásról volt szó. Az arcberendezkedést illetően: mit jelent az, hogy "rossz"? Nekem kimondottan vonzó, ha egy férfinak úgymond markáns arcszerkezete van, nem olyan szabályos, "lányos" szépség. A magasság egy adottság, láttam már nagyon alacsony, de nagyon vonzó férfit, és magasat is. Kopaszodás/őszülés: volt olyan pasim, aki huszonévesen már erősen őszült, harmincas éveire pedig teljesen megőszült. A kopaszodást pedig kimondottan férfiasnak tartom, bizonyára azért, mert a családomban minden férfi korán kopaszodni kezdett, úgyhogy az én férfiképemben benne van a kopaszság.
Akkor tartok "rondának" egy férfit, ha a kisugárzása negatív. A testtartás, a gesztusok, a tudattalan megnyilvánulások alapján. Amikor látszik, hogy valaki meg sem próbálja kihozni magából a legjobbat, hanem csak siránkozik, hogy ő milyen szerencsétlen. Az önbizalom viszont mindenkit vonzóvá tud lenni, akármilyen testi adottságokkal is rendelkezik.
Egyébként egy olyan külső jegy van, amit abszolút nem tudok vonzónak tartani: nem szeretem a szőke/vörös pasikat. De ez az én személyes ízlésem.
A felsoroltak jelentős része igazából nem külső, hanem belső tulajdonság, ugyanis változtatható. Az pediglen belső hozzáállás, hogy valaki szxrik rá, hogy változtasson magán. Van, ami 2 perc kérdése, van, ami 20 percé, meg van, ami párszázezer forint, és egy-két nap a plasztikai sebészeten. Fül/orr átszabása, fogpótlás, fogszabályzás, szemműtét, hajátültetés, fogyókúra, gyúrás...
Ami valódi külső meghatározottság az a magasság, arcberendezés, szemszín. Ezek jelenthetnek valódi problémát, már ha távol esnek a párjelölt ideáljától. Illetve durva probléma, ha hiányzik valamelyik testrészed és hasonlók. A magassággal kapcsolatban nekem is van az ideális tartományról elképzelésem, de egy amúgy helyes valakinél ez nem lesz akadály. Ellenben az arcberendezéssel, ami nagyon könnyen kizáró ok lehet.
Ha már egy csomó változtatható állapotot külső tulajdonságként felsorolsz, akkor a borzasztó öltözködést is felveheted a listádra, jóval többet nyom a latba, mint amiket felsoroltál, mert kb. amit látsz a másikból, annak a 95%-a a ruha. Pláne aki bő ruhákban jár, annak nemhogy bőrhibája, de még alakja sincsen, csak ahogy a ruhák lógnak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!