Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen is a ronda férfi? Lássuk csak! Íme egy alapkoncepció, szerintem egyet fogtok érteni. Vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Itt a gondolatjeleket nem ÉS-ként kell értelmezni, hanem VAGY-ként. Rossz esetben persze "ÉS", de ott már komolyak a bajok.

Ronda férfi:

- elhízott

- rossz arcberendezés

- rossz magasság (túl magas vs túl alacsony)

- őszülés v. kopaszodás

Hatványozottan ronda:

*az előzőkből bármelyik

+ szemüveg

+ bőrhiba

+ patkányfül

+ egyszemöldök

+ sápadt bőr

+ csapott homlok

Extrém rondaság

+ kancsalság

+ nagy fej

+ nagy vagy turcsi orr

+ hiányzó fog

+ nagy orcák

+ vékony áll és széles homlok (aránytalanság)

+ kis szemek

Azt hiszem ez egy tökéletes lista volt, maximum annyi baj lehet vele, hogy nem teljes. Ha eszetekbe jut még valami akkor hallgatom. De ilyen egy ronda férfi: pl kövér. Hatványozottan ronda ha pl kövér és még egyszemöldölű is. Extrém ronda, ha rossz arcberendezésű, szemüveges és hiányzik egy foga.

Ez a rondaság manapság. Ezeket mind el kell kerülni, hogy átlagosak minősüljön az adott figura. És akkor vagy még csak átlagos... Sajnos. Ahhoz hogy a nők érdeklődését felkeltsd ez még kevés, de ha ezeket elkerülted, legalább nem rondáznak le.

Ha kikerülted ezeket pacsi, már van remény, hogy lesz barátnőd és szeretve leszel.

Ha nem akkor is pacsi, mert rengetegen vannak még így, fel a fejjel. Horgászklub, tekekör, labdarugó szurkolói klubok téged is várnak, nő nélkül is lehet élni.

#csúnya #fuj-fuj #sok ilyen van
2016. ápr. 7. 20:37
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
88%

Szakadok, de ilyen barom altalanositas telleg csak a gyakorin letezik:-))))

Eletem nagy szerelme konkretan dagadt volt, es jelenleg egy magas homloku srac tetszik. Mindehez hozzateszem, hogy a szep kategoriat kepviselem. Szoval en nem tudom, ti milyen tevet neztek vagy honnan veszitek ezt a sok baromsagot de ez valami extrem:-))

2016. ápr. 7. 21:43
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
A szemuveges pasik miert lennenek rondak?!:Dnem egy pasit ismerek aki szemuveges es tok cukik:)vagod ezekrol azok a ferfiak nem tehetnek mibe vagy te hallod?:Dvalami felmerest keszitesz vagy te is igy nezel ki?
2016. ápr. 7. 21:45
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

-rossz magasság (170)

-a Norwood skála szerinti 2-es fokozatú kopaszodás a halántéknál (ezért próbálom valahogy waxolni, hogy nézzen ki valahogy)

-rossz arcberendezés (54-55 centi a fejem körmérete)

-enyhe mosolygáskor látható mélyharapás

-kis méretű nőies kézfej

ez mind jellemző rám és még sosem volt barátnőm, de nem is lesz

ja és az elhízást említetted, de kihagytad a nyikhaj testalkatot, ami még inkább taszító a nők számára (én 55 kiló vagyok)

Felesleges azon agyalni, hogy ronda vagy, minden csak genetika kérdése, az egész élet (de leginkább a társkeresés) egy qrva nagy vetélkedés/küzdelem, szóval előnytelen tulajdonságok esetén tényleg értelmetlen szélmalomharcot vívni. Ahogy te is írtad, inkább élvezzük azokat a lehetőségeket, amelyek nem a szépségen múlnak (kocsikázás, meccsnézés).

Btw kedves kérdező, honnan veszed azt a nagy marhaságot, hogy a túlságosan nagy magasság is hátrány? Mert én konkrétan az ellenkezőjét látom. 175 felett exponenciálisan nő a férfiak esélye a nők körében.

Konkrétan a bicska nyílik ki a zsebemben, amikor egy 158 centis törpillát meglátok, ahogyan a langaléta +185-190 centis gyerek nyakába szó szerint kapaszkodik, mert nemhogy normálisan megcsókolni, de a szemébe nézni sem tud, de azért neki magas pasi kell, mert állítólag genetikailag kódolva van, hogy a magas pasi jobb génekkel rendelkezik és "erősebb" és a legjobb érv, hogy "meg tud védeni". Persze, lehetett látni Kölnben, hogy a német modellalkatú langaléta übermensch pasik mennyire kiálltak a kis tömzsi testfelépítésű migránsok ellen.

2016. ápr. 7. 21:46
 24/48 anonim ***** válasza:
82%

Fiatal,szép(nek mondott) nőként nekem ezek a meglátásaim:

- Az egészséges testsúlyhoz képest +/- 15 kg az oké.A túl vékonyakat sem szeretem.

- A rossz arcberendezés probléma,nekem az arc a legfontosabb.

- Én 171 cm vagyok.155-190 cm között bárki szóba jöhet aki amúgy is tetszik.Nekem ez sosem volt probléma.

- Őszülés mint probléma?Ha valakit zavar van férfiaknak is hajfesték.A kopaszodás már kicsit kellemetlenebb,de manapság ezen is könnyű segíteni.

- Szemüveg mint hatványozott rondaság oka?Viccnek is rossz.Amúgy már feltalálták a kontaktlencsét,ha valakit annyira zavar a szemüveg.

- Bőrhiba -> bőrgyógyász/kozmetikus.Volt nincs probléma.

- Patkányfül?Ötletem sincs hogy az milyen.

- Egyszemöldök.3 perc alatt ketté választom a sziámi ikreket egy csipesszel bárkinél.

- Vonzónak tartom a szép fehér bőrt.

- Csapott homlok? Az hogy néz ki?

- A kancsalság nem túl esztétikus,de nem ezen fog múlni,ha amúgy minden stimmel.

- Nagy fej..ki mondja meg honnantól nagy egy fej?

- A nagy orr nálam probléma,mint írtam az arc a legfontosabb nekem.A turcsi orr cuki.

- A hiányzó fogat pótolni kell.

- Nagy orcák és aránytalanság: nálam probléma.

- A kis szem is tud szép lenni.

Összegezve:

Ezeknek javarésze mondvacsinált probléma vagy igénytelenség.

Nálam ami nem probléma: Kis súly többlet/hiány,magasság,őszülés,kopaszodás,szemüveg,sápadtság,kancsalság,turcsi orr,kis szem.

Ami igénytelenség (tehát probléma,de lehet,sőt kell is rajta változtatni,nem csak a lányok kedvéért): Bőrhiba,egyszemöldök,hiányzó fog.

+ amik még szerintem ide tartoznak: csálé fogak,rossz frizura,rossz öltözködés,körmök csúnyasága,szőrtelenítés teljes hiánya,alapvető higiénia hiánya.

Ami (nálam) probléma: Rossz arcberendezés (ebbe nálam beletartozik a nagy orr,az aránytalanság vagy a szimmetria teljes hiánya),jelentős súlyproblémák.

Tehát fiúk,fejezzétek be a siránkozást,mert a hozzáállás az igazi baj.Fel a fejjel,legyen önbizalmatok,járjatok nyitott szemmel és meg fogjátok találni a párotok!

2016. ápr. 7. 21:47
 25/48 A kérdező kommentje:

Nem mindenkinek lehet kontaklencsét használni.

2016. ápr. 7. 21:50
 26/48 anonim ***** válasza:
73%
#24: 171 vagy és ahogy írtad, már egy 160 centis pasi is szóba jöhet. Ezt komolyan végiggondoltad, vagy csak egy hirtelen jött vélemény volt?
2016. ápr. 7. 21:50
 27/48 anonim ***** válasza:
24es Turcsy látná ezt szerintem nagyon kiakadna rád :D
2016. ápr. 7. 21:52
 28/48 anonim ***** válasza:

Ez, így mind illik rám:)

Viszont, soha nem volt akadálya, hogy mindig legyen barátnőm:)Bár, mikor jó fejjel magasabb volt a barátnőm, mindig hordtam magammal zseblétrát:)

2016. ápr. 7. 21:56
 29/48 A kérdező kommentje:

Ha gazdag vagy, az nem ér.

2016. ápr. 7. 21:57
 30/48 anonim ***** válasza:

#26: 158 cm volt a legalacsonyabb fiú aki eddig tetszett és ő azzal utasított vissza hogy hülye vagyok ha nekem ilyen kicsi pasi kéne.Szóval még én éreztem magam sz*rul mert nem vagyok felszínes :/

#27: Szerintem megkeresne és feldarabolna :(

2016. ápr. 7. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!