Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg számít egy nőnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg számít egy nőnek egy férfi anyagi helyzete, kilátásai? Csak mert én ezt nem látom.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én ezt eddig nem is tapasztaltam nőknél, pedig csóró vagyok, de ami még rosszabb, hogy csúnya is. És egész egyszerűen nem jutottam még el odáig, hogy egy nő úgymond belelásson az anyagi helyzetembe, mert eddig mindig elvéreztem a külsőm miatt már az ismerkedés abban a szakaszában amikor nincs a homlokomra írva mennyit keresek meg stb. ezért nem is tudhatja. A ruházkodásommal igényes vagyok, az nem tükröz csóróságot, ápolt vagyok, adok a megjelenésemre. Sőt társkeresőn még ki is írtam, hogy saját lakásban élek, egyedül, saját autóm van, stb. ami mind egy oltári nagy kamu, de még így sem reagálnak jól, bárkire is írok, vagy bárkit is lájkolok.

Akkor miért mondják sokan, hogy az anyagiak számítanak?

2016. ápr. 5. 23:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hallottál már a vakok közt a félszemű mondásról?

Ha van két azonos külsejű azonos belső értékekkel bíró férfi akkor számít a pénz is. Szóval ha tényleg olyan csúnya vagy akkor nem hat meg senkit hogy csóró is. Ez egy csúf világ.

2016. ápr. 6. 00:21
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Egyszer fogadtunk a haverokkal, hogy egy közkedvelt balatoni szórakozóhelyen ismerkedés közben hányadik mondat lesz a Nő részéről, "hogy hol laksz, milyen autód van és a mennyit keresel" közül valamelyik. Egészen elképednél a végeredménytől, volt olyan Nő aki azonnal továbbállt mikor azt válaszoltam, hogy a szüleimmel élek, nincs autóm és eladóként dolgozom(persze nem igaz).

Ha beszélgetések során felmerül a téma, akkor mindig vissza szoktam kérdezni, hogy most miért is fontos ez?...és szemrebbenés nélkül folytatom tovább a mondókámat. Mivel engem egyáltalán nem érdekel a partnerem anyagi helyzete, így nem is kíváncsiskodom, nem rám tartozik. Sőt régebben még arra is odafigyeltem, hogy tömegközlekedéssel mentem az első randikra....nagyon sok Nőnél ez alapból kiveri a biztosítékot. Aki ennek ellenére szóba áll velem, na onnantól kezd érdekes lenni a helyzet, mert nem elfogult. Volt arra is precedens, hogy a Nő az első randin haza akart vinni autóval, de ez a ritka. Elvittem egy lakásba ami a tulajdonomba van, de irodának is használjuk, kapásból kiszúrta, hogy nem legénylakás....pedig van ott néhány ruhám. A következő randira kiderítette hova vagyok bejelentve és még kérdőre is vont...csak mosolyogtam rajta.

38F

2016. ápr. 6. 00:47
 3/12 anonim ***** válasza:
A társkeresőn nem azért nem reagálnak, mert csóró vagy, hazudsz vagy rosszul írsz, hanem mert férfi vagy.
2016. ápr. 6. 00:55
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Első szabály: jól kell kinézni.
2016. ápr. 6. 00:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezt elég rosszul vezetted le. Az anyagiak számítanak, persze, kinek jobban, kinek kevésbé.

A társkeresőn nagyon kevés információ van fenn, és abból is a képek azok, ami alapján leginkább szűrnek az emberek. Előnytelen külsővel ezért épp a társkeresőkön nehezebb.

2016. ápr. 6. 07:35
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Magad adtad meg a választ:

"egész egyszerűen nem jutottam még el odáig, hogy egy nő úgymond belelásson az anyagi helyzetembe"

Ha van olyan nő, akinél átmész az első szűrőn (tehát szóba áll veled) ott már számítani fog az anyagi helyzet.

2016. ápr. 6. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:

2# itt azert muszáj hozzászolnom. En azt gondolom, hogy kamuzol, vagy legalábbis ferditesz az igazságosan. A sztori nem életszerű. Adott egy balatoni szórakozóhely, ahova a lanyok nem azert mennek, le hogy ismerkedjenek, vagy ha igen nem a férjüket akarjak megtalálni. szoval leginkabb kalandot keresnek, aki keres. Ebben a szituációban, két dolog fog számítani, mennyire nézel ki jól, es mennyire tudod ot elszorakoztatni. Ha komolyan ra akar kérdezni az anyagi helyzetedre, akkor az azert van, mert benned semmi mas érdekeset nem talált, igy ha folytatni akarja a kommunikációt veled kell, valami pró. Ez az egyik, a másik, nem tagadom, hogy van egy olyan 10%a a nőknek, aki gold digger, de azert ezeket nagyon egyszerű kiszurni, mumellek, hat réteg smink, szoli, márkás cuccok, ha ezek voltak a celcsoportodban, akkor igen elképzelhető, hogy az anyagiak az elsők.

Itt van a kérdező, nem az a baj, hogy csúnya es csóró, hanem, hogy halvány lila gőze sincs, mi es hogyan kell a nőnek. Tarskeresore kiírja, hogy van haza, autója. Meg egy olyan no aki az anyagiakra bukik az is ki fogja szúrni, hogy ez bűzlik. Ha valaki azzal villog, társkeresőn, milyen jo anyagi helyzete van, abból az fog lejonni, van pénzem, de semmi másom nincs lanyok. S a legtöbb nőnek ez édes kevés lesz.

30f

2016. ápr. 6. 08:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

30éves fárfiként mondom, hogy önmagában a tény, hogy érdekli az anyagi helyzetem a nőt nem rossz.

Lehet bele rosszakat látni persze, sőt meglehet, hogy egy golddigger is éppen úgy érdeklődik, de nem mindegy, hogy az alapgondolat micsoda: pl. vajon külön él-e a szüleitől(valid point), van-e normális munkája(ez is valid), van-e valami számomra is értelmezhető hobbija(ez is valid), pl. utazgatás, falmászás, síelés, stb.

Ezek olyan igények, amikkel azért tudnunk kell azonosulni.

Pl. mi sem kizárólag dugni akarjuk a nőt és valljuk be kizárólag a 4 fal között csak szépen lassan megutálni lehet egymás. Ki akarunk mozdulni vele, közös élményeket akarunk, ráadásul ha össze is állunk végül egy "hosszú koncert erejéig", nekünk is fontos, hogy hozzon be annyit a lány is, mint mi(lakás, jövedelem, jövőkép).

Röviden mondhatom, hogy igen, számítanak az anyagiak, de a kérdésfeltevés módja és ideje általában rossz és ez determinálja az adott választ(értsd virítani kell).

2016. ápr. 6. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Amikor egyszer azt mertem irni egy hasonlo kerdesre hogy nem szamit mennyit keres sot leirtam h a paromnak se autoja se lakasa nincs es tole kivulallo okok miatt meg minimalberes is (betegseg) akkor meg en kaptam a fejemre no letemre hogy miert vagyok ilyen bena es miert erem be ennyivel. Nos azert erem be ennyivel mert a kicsit jobb helyzetu elotte allandoan csalt es azt mondtam magamnak h EMBERILEG legyen 100% a tobbit lesz...om. ezt ma is igy gondolom 2 eve vagyunk egyutt nem okoz gondot hogy nem BMW-vel jarok es nem jarunk minden hvg-n wellnessezni...(ami pont engem nem kot le)
2016. ápr. 6. 09:22
 10/12 anonim ***** válasza:

#8 szerintem sincs azzal baj, ha ezt tudja a no. Egy komoly kapcsolatban ha nem csinálnak semmit közösen a tv es a szexen kívül akkor az max par hétig hónapig fog tartani, s ezt a nők nem szeretnek, érthető okokból. En is ugy gondolom, nem kell BMW, meg palota, de mutass egy perspektívát, hova halad az életed. A nincs lakásom, nincs kocsim, es boltba eladó vagyok-at is lehet ugy talalni, hogy meg a no gondolja azt, hogy waow ez a pasi tud valamit, marketingen múlik az egesz, ha szegyenled, vagy latja rajtad, hogy erőfeszítéseket sem teszel, hogy sínen legyen az életed. Teljesen jogos, hogy a no ot hagy a francba.

S igen lehet mondani, de engem férfiként nem erdekel a párom anyagi helyzete, munkája stb. De akkor megint férfiként gondolkodsz. Mi a legfontosabb egy nőn? Hogyan néz ki. Ha te nem fogod nézni egy no hogyan néz ki, hanem odamesz, a túlsúlyos, nem dekoratív gizikehez, akivel a kutya sem akar barátkozni,valószínű be fogsz csajozni.

S íme az elő példa akinek fontosabb az, hogy emberileg milyen vagy mint az hogy anyagilag mi van a pénztárcadban. A legutóbbi kapcsolatom az itt leveleztunk egy lánnyal napokon keresztul. Majd találkoztunk egy napra, igy tudtuk megoldani. A közel 10 órás randin szoba sem került, mivel foglakozok, miert buszozunk mindenhova. Több evet voltunk együtt.

( bocsi az autokorrekt a hibás)

2016. ápr. 6. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!