Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg számít egy nőnek egy férfi anyagi helyzete, kilátásai? Csak mert én ezt nem látom.
Az a helyzet, hogy én ezt eddig nem is tapasztaltam nőknél, pedig csóró vagyok, de ami még rosszabb, hogy csúnya is. És egész egyszerűen nem jutottam még el odáig, hogy egy nő úgymond belelásson az anyagi helyzetembe, mert eddig mindig elvéreztem a külsőm miatt már az ismerkedés abban a szakaszában amikor nincs a homlokomra írva mennyit keresek meg stb. ezért nem is tudhatja. A ruházkodásommal igényes vagyok, az nem tükröz csóróságot, ápolt vagyok, adok a megjelenésemre. Sőt társkeresőn még ki is írtam, hogy saját lakásban élek, egyedül, saját autóm van, stb. ami mind egy oltári nagy kamu, de még így sem reagálnak jól, bárkire is írok, vagy bárkit is lájkolok.
Akkor miért mondják sokan, hogy az anyagiak számítanak?
"7"reagálva.......
Azt hiszem csak korom miatt sem vagyok kamu huszár, de ezt most hagyjuk. Az hogy balaton mellett könnyen be lehet-e csajozni szerintem nem kérdés, több barátnőmet is ott ismertem meg. Ami a pénzt illeti, ha bemész a kiskocsmába az állomás mellet a kutya sem fogja megkérdezni mennyit keresel, mert oda nem ismerkedni mennek az emberek, hanem inni!!!
De ha egy felkapott szórakozóhelyre beteszed a lábad, akkor bizony jönnek azok a fránya kérdések, amivel nem is lenne különösebb probléma, ha nem az első 10 kérdés között lenne. Aki olyan szórakozóhelyre megy, ahol van beugró és nem 500ft a korsó sör, vagyis igényesebb, ott igenis szempont az egzisztencia. Mondhatod erre azt, hogy nem véletlenül megyek oda szórakozni,mert máshol is vannak Nők, de fogalmazzunk úgy, hogy nem ilyen számban és nem ilyen életkorban.
Egy 30+ Nőnek igenis számít a pénz, nem feltétlenül azért mert nem tudja kifizetni a számláját, de tudatosan keres valakit akivel meg tudja valósítani a terveit.....és aki már az elején elbukik a szűrön az lehet bármilyen jóképű...max 1 éjszakára kell.
Csal példaképpen volt olyan leányzó akinek felajánlottam, hogy hazaviszem, amikor meglátta hogy kisbusszal vagyok meggondolta magát, mert ciki. A kisbusz 9 millióba került, de persze ezt neki nem kell tudnia....
38F
A kommenteket olvasva, illetve a kérdést beugrott nekem egy kép, amin egy menő autó és egy ronda pasi volt, kiírva vmi ilyesmi volt: Lányok, jól nézzétek meg,hogy kivel jöttök össze, mert a gyerek nem az autóra fog hasonlítani.
Mondjuk ahogy elnézem az embereket, sok nőt nem érdekel, hogy a gyerekük apja,hogy nézz ki csak a pénz. (Pénztárban dolgoztam 4 évet, láttam olyan párocskákat, hogy, majd lefordultam a székről..)
Saját véleményem: Én se jönnék össze egy bűnronda pasival, rendben van, nem avgyok egy Sarah Michelle Geller pl, de azért nem vagyok az a véglet sem, hogy zsákot kelljen a fejemre húzni, hanem átlagos.
Olyan pasit keresek, akin megfog valami, nincs kedvem játszani, hogy jajj, de tetszel nekem stb, holott, rohadtul nem jön be. A múltkor is pl volt egy srác, elmentem vele randizni, de az volt az első és utolsó, azóta néha beszélünk,de ennyi. Nme tetszett külsőre, illetve voltak csendek már az első talin, ami nem szimpi.
Miért számítanak az anyagiak?
Ha egy nő és egy férfi összeáll, (nem csak szexpartnerként, illetve ha egyikük sem meddő) vszínűleg szeretnének,majd gyereket. Ha gyerekük lesz a kis gyesből/gyedből+ családiból, egyszeri anyaságiból nem lehet rezsit fizetni, 2 főnek enni, pelenka és még sorolhatnám, mi az,amire egy egészséges(!!!) családnak szüksége van. Na már most, lehet ,hogy a nő jól keres, a férfi meg nem dolgozik, amíg nincs gyerek vígan elélnek..(bÁr ki, az aki munkanélkülivel összeáll, kivétel, ha most az útóbbi időben nincs munkája, de amúgy egy szorgalmas ember stb) .
Az már tényleg túlzás mondjuk,ha megkérdezik, hogy mennyit keresel. Még is kik ők? Én megelégszem azzal, hogy legyen a jövendőbeilmnek fix munkája, valami fogjon meg illetve még néhány belső tulajdonság (pl megértés, hűség, nem dohányzik stb..)
Remélem, hogy érthető a válaszom, szép Napot! :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!