Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkedik így ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így ez a lány?

Figyelt kérdés
Szóval 2 hete járok egy tárgyra az egyetemen, és jár oda egy csaj is, akivel beszélgettem pár percet óra előtt, és egész aranyosnak tűnik. Amikor este hazaértem úgy gondoltam hogy érdemes lenne vele alkotni valamit. Mivel nem akartam várni még egy hetet, ezért írtam neki Facebook-on hogy adja meg a számát. És itt jön a poén: szimplán nem válaszol. Egy "bocs nem" választ minden további nélkül elfogadok, annyira nem izgat, de mire jó ez hogy b*szik válaszolni? Tudom, jobb lett volna ha élőben kérdezem meg, de nincs kedvem egy hetet várni hogy újra lássam, hét közben meg nem akarok utána nyomozni hogy épp hol-merre jár. Ha legközelebb találkozok vele, hozzam fel a témát, vagy hagyjam a fenébe?
2016. ápr. 7. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég hát nem írt vissza facebookon, mekkora p1csa ez a csaj...ideje felnőni uram.

Tovább megyek, 2 találkozás után, akkor sem adnám meg neked a számomat (már ha lány lennék), ha még tetszene is a külsőd.

Ismerősöd egyébként FB-n? Lehet nem is látja az üzenetedet. Esetleg azt sem tudja, hogy ki vagy, hisz max 2x látott eddig téged.

2016. ápr. 7. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe.
2016. ápr. 7. 12:29
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Hagyd a francba. Nyilván nem akar tőled semmit, vagy kényelmetlenül érte a közeledésed. Az élet ilyen, nem mindig kapsz választ, szokj hozzá és lépj tovább.
2016. ápr. 7. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Miért nem vagy türelmes, s miért nem vársz egy hetet? Olyan hosszú idő lenne pár nap?

2. Miért jelölsz olyan lányokat ismerősödnek, akikkel alig beszéltél?

3. Miért nem veszed a lapot, hogy sok lány nem szereti, ha úton-útfélen mindenki jelölgeti őket, pláne ha még a számukat is el akarják kérni?

Guys, komolyan, tényleg bennem van a hiba, hogy így fogom fel?

2016. ápr. 7. 12:37
 5/7 A kérdező kommentje:

#1 - Ismerősöm fb-n, "látta" amit írtam. Lehet velem van a gond, de eddig akárki kérte a számomat, akivel egy órára járok, megadtam minden további nélkül, mert miért ne? Azt meg egyáltalán nem írtam hogy pi*sa. Egyébként nekem miért is kéne felnőnöm? 20 év felett azt hittem nem olyan nagy durranás egy telefonszám, főleg hogy eddig mindenki más megadta ha kértem.

1. Miért legyek türelmes, hova húzzam az időt? Felnőttek vagyunk mindketten, nem fogok várni, jobb ha hamarabb kiderül mi a helyzet.

2.Mert csoporttársam és engem is jelölget boldog-boldogtalan, mert ugye miért is ne?

3. Nem szereti? Mondja meg, és megyek a következő csajhoz...

2016. ápr. 7. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A nem válaszolás is válasz, fogadd el. Nem értem miért kell ezen pörögni, mintha az életed múlna rajta. Egyetemistaként zh időszakban gondolom volna jobb dolgod is, mint ezen kattogni, inkább azzal foglalkozz.

És bocsánat, de ezt muszáj megjegyeznem: 20 évesen annyira nagyon felnőtt vagy, annyi dolgod van, és annyira sietsz (inkább kapkodsz értelnetlenül) a párkereséssel, hogy egy hét világrengetően hosszú??? Fuhh, ne haragudj, de jobban járt a csaj, hogy nem reagált neked. Ez a kapkodás, türelnetlenség, akaratosság nagyon antipatikus.

2016. ápr. 7. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, vadidegen csoptársaknak minden indok nélkül sose adtam meg a számom egyetemen... Ha volt valami indok, akkor persze, simán. Nem árt, ha vannak ismerősök, bármi okból.

Az se mindegy, hogy mit írtál neki. Ha valaki csak így felböfögi, hogy "cső, adjad mán meg a számodat", akkor kösz de kösz nem.

Esetleg, ha lefutod azt a néhány "felesleges" kört, hogy szia, mizujs, szimpi vagy, összefutnék órán kívül is... Akkor már más a gyerek fekvése.

De így ne nagyon csodálkozz.

2016. ápr. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!