Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alábbi lány gazdagnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi lány gazdagnak számít? Mit várhat el egy pasitól? Elég furcsán viselkedik, mit titkolhat?

Figyelt kérdés

baráti társaságban ismertem meg, elkértem a facebookját és azt mondta hogy nincs. se instagram, se semmi, ami valljuk be elég furcsa a mai világban. végül azt mondta adjam meg neki a számom, majd ír whatsappon. írt is, kértem hogy küldjön képet magáról, de azt mondta nem az a fotózkodós típus, gondolom hazudott és valamit titkol.

utána kérdeztem a barátnőjét és kiderült róla, hogy most kapott egy 30 milliós lakást budán, autó van, a partyban is bundába jött, úgyhogy gondolom csak ilyen márkás drága cuccokban jár. elvileg nincs pasija. én 3,5 kilót keresek, az elég lehet az igényeit kielégíteni? bár nem hiszem:S

2015. nov. 10. 03:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a munkád?
2015. nov. 10. 03:49
 2/7 A kérdező kommentje:
az számít? sommelier vagyok /vendéglátás
2015. nov. 10. 03:54
 3/7 BlackSword ***** válasza:
52%
Remélem legalább ronda nem vagy, mert 3,5 kilóval nem mész messzire. Ugye tudod hogy az 3500??? Mondjuk órabérnek nem rossz... Csak azt nem írtad oda...
2015. nov. 10. 04:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Minek róla a kép,ha láttad személyesen? Én sem küldözgetem.Nekem sincs Facebookom,mert hülyeségnek tartom.Ezekben semmi furcsa nincs számomra.A pénzzel kapcsolatban nem tudom.Több oka lehet.
2015. nov. 10. 04:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene kielégíteni az igényeit? Látszólag mindene megvan, ha ez mégsem elég akkor keressen egy arab sejket.

3.5 kilóval azért már simán el tudod "tartani" a nők 90%-át itt Magyarországon.

2015. nov. 10. 07:13
 6/7 anonim ***** válasza:

"gondolom hazudott és valamit titkol. " - nem egy jó kezdés....

Mit is akarsz tőle?

2015. nov. 10. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Esküszöm, hogy a mai emberek gázak. Kicsit magamra ismertem a kérdésben. Fiatal vagyok és tehetős, a szüleim mindent megadtak nekem, rengeteg pénzt fektettek a tanulásomba főleg, az eszmnek köszönhetően magas beosztásban is dolgozom, ami nem átlagos ilyen fiatalon. Mindezt kapcsolatok nélkül. Nekem is folyton turkálnak a pénztárcámba, össze súgnak a hátam mögött, hogy vajon miből telik erre meg arra, stb. Facebookom van, de nem posztolok nagyon semmit, se képeket, sem személyes dolgokat. Még a munkahelyem sem adtam meg. Instagramra is aligha posztolok valamit. Egyszerűen ilyen zárkózott vagyok és alapvetően nem szeretem, ha turkálnak az életemben, mert vannak dolgok, amikhez senkinek semmi köze nincs, ennyi. Nem titkolom semmit, de a privátszférám az szent. Gyűlölöm ezt, hogy nem lehet normálisan sem ismerkedni, sem beszélgetni senkivel sem, mert mindjárt beleakarnak mászni az életembe, ahelyett, hogy türelmesen kivárnák, hogy megnyíljak. Gondolom az adott lánynál is ez a helyzet.
2015. nov. 10. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!