Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek is van olyan ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is van olyan ember, aki irtóra beindít, és ez nem múlik el?

Figyelt kérdés

Most ezt szerelemtől fuggetlenul kérdezem.

Rám eddig még csak két srác volt ilyen hatással, de az irtó jó érzés volt. :D

2016. ápr. 7. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerelemtõl függetlenül nem volt, mert az egyetlen férfi aki ilyen hatással van rám az a barátom.
2016. ápr. 7. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. ápr. 7. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
hát, ez eléggé felszínesen hangzik...
2016. ápr. 7. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Van... Régen egy baráti tarsasag voltunk az akkori barátom haverja volt.. Es mar akkor is feltuntek dolgok.. Miután szakitottunk, utána meg voltam hulyulve es nevetsegesen viselkedtem es volt egy buli ahol o is ott volt es miutan osszejottem a kovetkezo baratommal el hordott neki minden fele szarnak... Utána nem ugrottunk egymás nyakaba, de kesobbiekben lett neki is egy baratnoje akárhányszor talalkozunk a nője mellett is sunyin vegig engem néz a szeme sarkából. Es ezt nem en láttam hanem a baratnom aki mit sem tudott erről az egészről..

Miután szakitottam az első baratommal utána ok se kerestek nagyon egymást, es szerintem ennek en voltam az oka....

Bocs a rizsaert gondoltam leirom...:D jo emlekek...

2016. ápr. 7. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak egy férfi, nem is teljesen az ideálom. Vele már az első találkozáskor is megvolt az a szikra, folyton kerülgettük egymást, szexeltünk párszor, de amúgy nagyon nincs bennünk közös. Nem is tudnék járni vele, de ha meglátom, egyszerűen megbabonáz. De ezen kívül több ilyen nem volt.
2016. ápr. 7. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, nekem valahogy több kell, mint egy szép arc és jó alak. De kinek mi.
2016. ápr. 7. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki egy csaj, akkor betud indítani, de elmúlik. Nem fog a fejemben járni napok múlva is, ahhoz már valamiféle érzelem kell nálam.
2016. ápr. 7. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt egy fiú, akivel eléggé szikráztunk, jók voltunk az ágyban, összejárkáltunk, de nem illettünk össze más szinten, nem voltak érzelmek. Azóta pedig csak a szerelmem tud beindítani, de ő nagyon. :)
2016. ápr. 7. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Van es kb egyfolytaba sexelnek a sraccal ha hozzam er egyszer mikor csokolgatta a nyakamat napok mulva is ereztem es bizsergeto erzes volt:D
2016. ápr. 7. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!