Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magánnyomozó férfi után?
Tetszik egy férfi, de csak szakmai dolgokról tudtunk beszélni, és már többször nem találkozunk.
Nőként képtelen voltam én randira hívni, láttam rajta, hogy ő is folyamatosan zavarba volt mellettem.
Szerintem bátortalan, vagy azt hiszi, hogy tuti van pasim...
Arra gondoltam fogadok magánnyomozót és kicsit körbe szaglásztatok vele, a magánéletéről is megtudjak valamit.
Erről így mi a véleményetek?
Egyetértek az elsővel.
Normális ember kapcsolatokat épít és nem nyomoztat.
Instabil vagy, és ha ő is ilyen, akkor az maga a katasztrófa.
Amúgy ha akarsz tőle valamit, emeld fel a telefont és hívd fel! Ma megtalálni valaki elérhetőségeit gyerekjáték. Ideje FELNŐNI! N32
Jajj skacok ne legyetek már ilyenek. A magánnyomozóknak is meg kell élni valamiből és csak ilyenből tudnak. Féltékenység, megcsalás, stb. Ha ennyire rajta vagy a dolgon, kukanapon kutasd át a szemetét, hátha megtudsz valamit. (Remélem leesik azért az irónia).
Nő létedre is az "igyunk meg egy kávét" nem olyan nagy durranás ám. Onnantól meg majd alakul a dolog.
Kicsit eszelős vagy,vagy csak egy troll.:D
Melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!