Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magánnyomozó férfi után?

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi, de csak szakmai dolgokról tudtunk beszélni, és már többször nem találkozunk.

Nőként képtelen voltam én randira hívni, láttam rajta, hogy ő is folyamatosan zavarba volt mellettem.

Szerintem bátortalan, vagy azt hiszi, hogy tuti van pasim...

Arra gondoltam fogadok magánnyomozót és kicsit körbe szaglásztatok vele, a magánéletéről is megtudjak valamit.

Erről így mi a véleményetek?

2016. ápr. 3. 11:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy pszichologúsnak fizess, mert látszik rajtad hogy mentálisan nem vagy OKÉ.
2016. ápr. 3. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel.

Normális ember kapcsolatokat épít és nem nyomoztat.

Instabil vagy, és ha ő is ilyen, akkor az maga a katasztrófa.

Amúgy ha akarsz tőle valamit, emeld fel a telefont és hívd fel! Ma megtalálni valaki elérhetőségeit gyerekjáték. Ideje FELNŐNI! N32

2016. ápr. 3. 11:42
 3/12 VirágésBence ***** válasza:
100%
Egyet értek az előzővel. Miért nem lehet csak szimplán randira hívni? Azért mert nő vagy? Na és?
2016. ápr. 3. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakmai dolgokról van szó, egy telefonszám vagy e-mail cím biztosan előkerült, vagy valakitől meg tudod szerezni. Hívd fel vagy írj neki egy üzenetet. 2016 van, nem gáz, ha a nő kezdeményez. Nem kell átvenned a férfi szerepét, de az első lépéseket nyugodtan megteheted :)
2016. ápr. 3. 11:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust neked de gyorsan!!
2016. ápr. 3. 12:17
 6/12 Estienne ***** válasza:
100%

Jajj skacok ne legyetek már ilyenek. A magánnyomozóknak is meg kell élni valamiből és csak ilyenből tudnak. Féltékenység, megcsalás, stb. Ha ennyire rajta vagy a dolgon, kukanapon kutasd át a szemetét, hátha megtudsz valamit. (Remélem leesik azért az irónia).

Nő létedre is az "igyunk meg egy kávét" nem olyan nagy durranás ám. Onnantól meg majd alakul a dolog.

2016. ápr. 3. 12:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a világ megérett a pusztulásra.
2016. ápr. 3. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:
jézusom, ez nagyon durva. az a véleményem, hogy nem vagy normális.
2016. ápr. 3. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem troll kérdés, de tetszett :-)
2016. ápr. 15. 13:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Kicsit eszelős vagy,vagy csak egy troll.:D

Melyik?

2016. ápr. 15. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!