Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el az előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el az előnytelen külsejű férfiaktól, hogy olyan önbizalmuk legyen mint Brad Pitt-nek, vagy mint magának a Terminátornak?

Figyelt kérdés
Sokan jönnek, hogy jaj milyen gáz az önbizalomhiányos pasi, de miért? Egy előnytelen külsejű pasinak honnan lenne önbizalma, amikor a legtöbb nő kamasz kora óta flegmán, lekezelően és bunkón bánt vele, amikor többnyire normálisan és kedvesen próbált közelíteni. Rengeteg bunkó és érzéketlen csaj van akik ilyen stílusban utasították vissza. Akkor mégis mire fel legyen önbizalma?
2016. márc. 31. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
#8 No igen, ehhez azt kell megérteni, hogy minden nő, legyen szépségkirálynő vagy az univerzum legrondább nője, sértésként éli meg, ha egy nem éppen nagyon vonzó férfi közelíti meg. Abból lesznek az olyan hozzászólások, hogy: úristen, miért gondolja ez a gusztustalan krapek, hogy van nálam esélye!?!? Ennyire ronda lennék?
2016. márc. 31. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Az önbizalom férfias. Milyen meglepő, ha egy lány férfias férfit szeretne, nem?

Az önbizalomhiányos férfiak többnyire nyámnyilák az élet egyéb területein is. Nincs bennük kezdeményezőkészség. Nincs bennük izgalom, csak egy csomó fal és feszültség.

Honnan szerezz önbizalmat? Talán az élet egyéb területeiről! Ja, hogy ott is tutyimutyi vagy? Na, az már nem a lányok hibája! Ha hiszitek, ha nem, én is hasonló cipőben járok. Tanúsíthatom, hogy mennyire lekezelőek és bántóak a lányok. Nem csak a kimondott plázamacák, hanem teljesen átlagos lányok is úgy küldik el az embert, ha ronda, hogy hirtelen azt sem tudja, hogy képes egy ilyen aranyos(nak látszó) lány ennyi negatív jelzőt és megvetést egy mondatba tömöríteni. De nem szabad ezeket a sértéseket felvenni. Legtöbbször az áll a háttérben, hogy valami nagyképű unintelligens barom már hónapok óta a "jó a segged, jössz dugni" klasszikussal próbálkozik nála, és kifogyott a türelemből. Nem szép dolog az általánosítás, de az emberi agyműködés egyik sajátossága, szóval nem csoda, ha ilyen élmények után minden egyes próbálkozó rövid úton le akar rázni. Más kérdés persze, hogy ez egy csúnyább és alacsony férfinek, mint amilyen én is vagyok, mennyire esik rosszul. De hozzá lehet szokni a fájdalomhoz. Tanulsz belőle és tovább mész! Mert férfiként próbálkozni kell, nem várhatja senki a sült galambot. Fejleszd a belsőd, sose add fel a próbálkozást és szerezz önbizalmat az élet más területeiről még akkor is, ha csajozásban semmi sikered nincsen. Én ebben hiszek. Meg abban, hogy így előbb-utóbb majd akad egy olyan lány, aki szívesen megismerne.

2016. márc. 31. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
"Az önbizalomhiányos férfiak többnyire nyámnyilák az élet egyéb területein is." ezt cáfolnám de nagyon
2016. márc. 31. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy úgy általában közel megegyezik a férfiak és nők száma, de hogy társkeresőkön, szórakozóhelyeken legalább 2x-3 annyi a férfi van átlagosan az tuti biztos. Nem egyszer voltam bulizni, nem egy helyen, mindenhol ez volt.

Na de a kérdés akkor az, hogy hol bujkál a többi nő ha elvileg ugyanannyian vagyunk? Otthon le vannak láncolva?

2016. márc. 31. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
hupsz rossz kérdésre válaszoltam
2016. márc. 31. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Abszolút senki nem várja el, a "legyen önbizalmad" csak egy jó tanács, amivel viszonylag ügyesen tudod kompenzálni a hátrányosabb kinézetedet. Az önbizalmat színlelni is lehet, de ha te nem akarod, akkor szíved joga; az élet ugyanúgy megy tovább a világ többi részének akkor is, ha neked van önbizalmad, meg akkor is, ha nincs. Max neked nem mindegy...
2016. márc. 31. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!