Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet nőként boldogan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nőként boldogan élni úgy, hogy teljességgel beletörődünk abba, hogy senkinek sem kellünk?

Figyelt kérdés
Mivel mindig a barátnőim kellettek a pasiknak,vagy éppen más lány,és soha sem kaptam semmilyen bókot a külsőmre, minden pasi barátnak akart,mert "hűdejófejcsajvagyéskülönlegesésokos. Alapvetően nem tartanak ronda embernek, a családom,a barátaim meg vannak döbbenve,hogy a teljes magányra kényszerülök, de egy pasi se akart tőlem még semmit,nem hívott el randizni. Szerintetek hogyan lehet lemondani a vágyról? Már mindent megtettem,hogy "jobb nő" legyek..Az alakomat formáltam,szép smink,műszempilla, minden..és semmi eredménye
2016. márc. 29. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tudod egyáltalán, mit akarsz, milyen kapcsolatot, milyen férfit, és hogy te mit tudsz adni egy férfinak, mik az értékeid, mit tudsz másnak elnézni és mit nem?
2016. márc. 29. 22:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem csak a külsőségekkel kell foglalkozni, azért írtam le, hogy éreztessem, nem vagyok elhanyagolt,és még csak csúnyácska sem. Egyszerűen mindig csak a barátot látják bennem, és főleg nők mondják(ismeretlenül is) hogy szép vagyok. Hallottam már ilyet,hogy valaki csak a nőknek tetszik inkább. Pedig nem vagyok fiús egyáltalán.
2016. márc. 29. 22:50
 13/18 Noren1989 ***** válasza:
36%

Háááátttt, nőknek sose higyj...ilyenkor képesek még...kapaszkodj meg, hazudni is.

Mondanám, h tegyél ki képet, de felesleges. Az önképed hogy áll? Mit látsz magadra nézvén?

2016. márc. 29. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, akkor most elhívlak egy randira. Akkor ezen túl is vagy. A vágyról viszont nem lehet "lemondani", sajna nem így működik. Mondjuk az talán segítene, ha felismernéd, nem attól leszel értékes ember, hogy párod van, vagy sokaknak tetszel.

Egyébként, meg "A boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van.", szóval minél jobban leszarod annál boldogabb leszel.

2016. márc. 29. 23:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha családra, gyerekre vágysz akkor nyilván sosem leszel boldog. Én 30 évesen viszont sok csalòdás után beletörődtem a helyzetbe, felépìtettem az életem, van karrierem, hobbim, nyilván nem mondom, hogy minden happy, de lehetne rosszabb is. :) Igazából gyerekre nem vágyom, a párkapcsolat jó és rossz oldalát is megtapasztaltam, így nyilván könnyebb elfogadni a sorsom.
2016. márc. 29. 23:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor én leírom az egyetlen és a tökéletes megoldást:

--> Minden szingli nőt elhívok randizni! <--

Mondjuk még nem is mondott soha senki igent, de legalább tálcán kínálom a megoldást.

2016. márc. 30. 00:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

Nagyon nehezen akarom elhinni, (sőt egyáltalán nem) hogy senkinek nem kellenél.

Biztos az, hogy mindig nyitott szemmel jársz, és neadj'isten kezdeményezel a pasiknál?

Hasonló helyzetben vagyunk, igaz én a "másik csapatban", de közel sem látom ennyire reménytelennek a történetet.

Ha a helyedben lennék, elsőként letisztáznám magamban, milyen társat keresek.

Azután pedig döntéstől függő helyre járnék. (Értelemszeren, ha sportos edzett fiút keresel, a kondi/versenyek/ecetra tök jó hely.<--Triviális általánosítás, csak példaként ne dobáljatok rögtön kérlek, bárhol máshol is találhat sportos párt.)

Végül pedig nyitottnak lenni kellőképp. Vagy megtenni az első lépést ha tetszik valaki.

Sok sikert,

Üdv.

23/F

2016. márc. 30. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a kérdés, hasonló helyzetben vagyok. De a baj az, hogy nem tudom a választ. Jelenleg agonizálok. De ha kitaláltam valamit, írok!
2016. márc. 31. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!