Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nőként boldogan élni úgy, hogy teljességgel beletörődünk abba, hogy senkinek sem kellünk?
Igazából én sem...
Valamit nagyon nem csinálsz jól.
Nem hiszem, hogy a külsőddel lenne gond, olyan nincs hogy egy igényes nő ne kelljen senkinek.
ps: ha esetleg megtalálod a választ feltétlenül mondd el nekem is, hátha pasinál is beválik
Utánam se kapkodnak, egy picit legbelül bánt, de nem vagyok különösebben szomorú miatta. Ja, és lassan 30 leszek. Te hány éves vagy? 18? Vannak egyéb céljaim is az életemben a párkeresésen kívül, ezekért sokat teszek.
Ezt tudom csak javasolni neked is, és azt, hogy ne csak a külsőddel foglalkozz("soha sem kaptam semmilyen bókot a külsőmre" smink, műszempilla). Minek pánikolsz, majd lesz pasid, úgyse úszod meg.
"Az alakomat formáltam,szép smink,műszempilla, minden.."
Sminktől és műszempillától nem leszel "jobb nő", bármit is jelentsen ez.
- regisztrálj netes társkeresőre, ahol csak téged látnak, és nem a barátnőidet
- szerezz ronda barátnőket, hogy mellettük szebbnek tűnj
- vegyél egy kutyát, ami hűséges, szófogadó és remek társaság
igazán jöhetne valami értelmes válasz, mert én is ugyanígy vagyok, legalábbis a főkérdésed olyan volt, mintha én is írhattam volna...
engem szoktak dicsérni barátok, család, stb., de ugye az nem ugyanaz.
férfiak, akik nem csak haverok, barátok, kollégák, azok csak viccelődnek velem.
ha belegondolok, hogy valaki komolyan közeledne felém, már csak a gondolattól is összeszorul a gyomrom.
szóval ha valaki normális választ is adna, más is örülne, nem csak a kérdező...
hogy egy pici választ adjak énis: nem lehet beletörődni, minden oldalról folyton kérdezgetni fogják, miért vagy(ok) ilyen szerencsétlen, miért nincs senki, stb., folyton emlékeztetni fognak rá. tenni annál többet nem lehet, hogy az ember ad a külsejére és igyekszik kedves lenni mindenkivel. (én még kezdeményeztem is, hiába, úgyhogy most már nem fogok, mert borzasztó érzés, az elutasítás pedig méginkább.)
N/24
Valóban nem lehet beletörődni, nemcsak a környezeted miatt, hanem mert ez jár késő este a fejedben. Gondolkodásmód váltással próbálkoztál már? Pozitív gondolkodás, meg ilyenek? A kutyás ötlet is jó. Meg a kezdeményezés. Mi, férfiak, nem tudunk egyből gondolatot olvasni. Ahhoz kell legalább 3-4 hónap. Első randin ne várd el. Akkor kellenek a szavak, ehelyett. Mikor randiztál utóljára?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!