Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem fogok megváltozni?

Figyelt kérdés
Néhány éve beleszerettem egy fiúba, aki ezt sajnos pletykák miatt meg is tudta, és megbeszéltük hogy inkább csak maradjunk barátok. A következő évben viszont néha voltak ilyen furcsa pillanatok például odaült mellém órán meg hasonlók. De aztán nem történt semmi, már mindketten máshol tanulunk. Viszont én azóta se tudom őt elfelejteni pedig számtalan módon próbálkoztam, volt hogy el is hittem hogy na most végeztem ezzel az üggyel de aztán mindig Rájöttem hogy csak áltattam magam. Még mindig szeretem. Ennek már több hosszú éve...vajon mit egyszer majd tovább tudok lépni? Mit tegyek?
2016. márc. 29. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokmindent sajnos nem tudsz tenni..:/ érzéseket befolyásolni nem könnyű.Én is most 4 hónapja vagyok már belezúgva 1 csajba akivel akkor találkoztam vele életemben először (és jó eséllyel utoljára) ....ilyen természetünk van
2016. márc. 29. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgyan már,honnan indult a pletyka? csak attól a személytől akibe (állítólag) szerelmes vagy nem:) más emberek honnan láthatnának bármit is
2016. márc. 29. 21:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Könnyelműen elmondtam olyan embereknek akiknek nem kellett volna mert tovább adták így tudta meg az illető hogy szeretem...
2016. márc. 29. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
okos voltál :)
2016. márc. 29. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Te nyilván soha a büdös életben nem követtél el egyetlen egy hibát sem. ;)
2016. márc. 29. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindenki hibázik, de mindenki a maga hibáinak a következményeit viseli. (Meg néha másokéit is.)

Amúgy ismerős a helyzet. Egyszer elmúlik majd, de megjósolhatatlan, hogy mikor.

2016. márc. 30. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Most mi a baj ezzel? legalább tudja :D
2016. márc. 31. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!