Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nehéz lenne társat találni egy csinos jó nőnek?
Nem egy csinos nőtől hallottam már hogy nekik is épp ugyanolyan nehéz társat találnia, mint bárki másnak, sőőt...
Ugyanis őket általában a külsejük miatt veszik észre a pasik és a felszínesebb emberek mennek oda hozzájuk, akik bensőre nem a legjobban (bunkók, nem sok érzelem van bennük, karrier, pénz, szex a cél stb)
Én átlagos pasi vagyok és soha nem mernék ilyen nőknél próbálkozni, ez mondjuk igaz.....
Igaz lehet az a része, hogy a sok felszínes szexre hajtó pasi hamar betámadja őket, de még így is sokkal könnyebb nekik, mint a férfiaknak. Csak ki kell selejtezni az embereket. Igazából az ujjukat sem kell megmozdítani ahhoz, hogy legyenek jelentkezők, mert akkor is keresik őt ha bunkó, flegma, kétszínű.
Én sem próbálnék megismerni egy ilyen nőt, mert valahogy nem tesznek semmit azért hogy szimpatikusnak tűnjenek, és megakarjam ismerni őket.
Az hogy odadobnak egy szót válaszként, oszt örüljek, hogy reagált egyáltalán valamit... Nekem nagyon kevés.
" hát ha te elhiszed ezt a hazugságot akkor a te bajod! még a legrondább csajoknak is van pasijuk"
Ezek szerint már csak szabad férfiak vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!