Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek bejön az olyan stílusú, kinézető, határozott, domináns, erős pasi mint a szállító Jason Statham?
Őszintén két Jason Statham filmet láttam, az egyik a The Italian Job, a másik a Spy.
Az elsőben nem értettem, miért Handsome a neve, mikor Mark Wahlberg jóképűbb (bár ő sem kellene), a Spy-ban meg az tetszett, hogy qrva sokat káromkodott, és nagyon vicces volt.
De nem tudnék róla, hogy erős vagy határozott lenne. Nem tetszik, mert nincs haja, kuglifeje van, és úgy néz ki, mint aki részegen jön haza a Fradi-Újpestről, és lekever egyet, ha nem meleg a pörkölt.
38 éves nő vagyok.
Nekem a színész külseje nagyon bejön, a filmekben játszott karakterrel viszont nagyon nehéz lenne a valóságban együttélni (már ha egyáltalán lehet egy ilyen zárkózott, bizonytalan életvitelű, titkolózó valakivel, akiről azt sem tudod, másnap hol kell dolgoznia és mikor sérül meg stb.)
Lelkileg viselném nagyon nehezen, ha a való életben a partneremnek ilyen veszélyes, bizonytalan foglalkozása lenne.
Olyan kérdések fogalmazódnának meg bennem,hogy honnan tudnám, ha baja esik egy másik országban, hogyan tudná megvédeni a családját a támadásoktól (nem véltelen a filmbeli karakter, akinek kiírtották a családját), hogyan tudna részt vállalni a gyermeknevelésben stb.
Csupa praktikus, "földhöz ragadt", napi probléma. :)
Ettől függetlenül a külseje, testalkata, dominanciája természetesen vonzó- ez ez olyan tipikus karakter a filmekben, ami a nők többsége számára valószínűleg éppúgy szimpatikus, mint valamelyik James Bond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!