Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igazságos dolog a társadalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazságos dolog a társadalomban, hogy amig egy csúnyább nőnek életében simán lehet több pasija is, addig egy előnytelen külsejű férfinak talán egy barátnője sincs egész életében, és max csak a prostikra számithat?

Figyelt kérdés
Állitólag egyenlő esélyekkel indul mindenki, én mégis azt veszem észre, hogy a nőknek ezen a téren sokkal könnyebb dolguk van. Nekik maximum csak annyi a "gondjuk", hogy ki "kell" választaniuk a nekik tetsző pasi jelentkezőt.Miért van ez?

2016. márc. 28. 14:06
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

#40 Szerinted egy társkereső férfipopulációja reprezentatív? Feltételezem nem a kockahasú szépfiúk hemzsegnek rajta, így annyira nem meglepő, hogy nem is az ő szintjükre rakták be a legtöbb férfit.

Amit én kiemeltem, viszont szerintem az eredeti kérdésre valahogy választ ad.

Egy csúnyább nőnek simán lehet pasija? Az általad linkelt statisztika alapján igen, mert nem a felső 30%-ra megy, hanem kibékül azzal, amit még maga sem lát annyira vonzónak, függetlenül attól, hogy melyikünknek van igaza és melyik nemnek hogy torzít az értékelése. Bezzeg a férfiak: hiába lövik be maguknak mi az átlag, akkor is csak a szépre mennek (a te statisztikád alapján). Tehát igen, így előfordulhat, hogy egy előnytelen külsejű férfinak egész életében nincs barátnője, ha egy felsőkategóriás nőre egy tucatan mennek rá, hiába lenne még ott egy csomó, aki bár nem annyira vonzó, viszont egyedül van.

2016. márc. 28. 21:11
 42/44 anonim ***** válasza:
43%

Ez hülyeség. Egy nem előnyös külsejű nőnek is ugyanolyan nehéz. Egyáltalán nem csak kiválasztani kell, tenni is kell azért, hogy legyen, és sok a visszautasítás, ahogy a férfiak esetében is. Semmivel sem könnyebb a nőknek.

Te csak ezt akarod látni mert így kényelmes. Aki akar, és tesz érte az talál magának párt külsőtől függetlenül. Lehet hogy nem 1 hónap vagy 1 év alatt, de fog találni.

Mert lehet, hogy 100 ember szerint előnytelen a külsőd, viszont az emberek ízlése különböző, így a 101. embernek majd te fogsz tetszeni. Nem nyivákolni kell amiért nem kellesz a nőknek, azzal semmi nincs megoldva, hanem folyamatosan próbálkozni.

2016. márc. 28. 21:13
 43/44 anonim ***** válasza:

:)

Oké, szóval a nőket értékelő chartokat elveted a nem jó reprezentativitás miatt, ám a férfiakról szóló chartokra hivatkozol tovább, mert ott valahogy ugyanez nem probléma.

Aztán "Az általad linkelt statisztika alapján igen, mert nem a felső 30%-ra megy, hanem kibékül azzal, amit még maga sem lát annyira vonzónak"

Szóval az érved az, hogy a nők ugyan szarul látnak, de irgalmasabbak és ennek az alapja az, hogy a chart leírta a levélkezdeményezési arányaikat, csakhogy azt nem írta, hogy ezek pontosan milyen számokat fednek.

Hogy jobban értsd, ha a nők ugyanannyi levelet küldenének, elfogadnám az érvedet, de hogy lásd mennyit is jelent pontosan az a "korrektebben" elküldött levélmennyiség, íme egy másik cikk:

[link]

(ajánlom figyelmedbe ezt a chartot: Results after 4 months)

De tudod mit, legyen neked igazad. Az összes felsorolt statisztika hazudok és a nők qrvára korrektek a normális srácokkal...

Mindenkinek szép estét kívánok, nekem ennyi elég volt.

2016. márc. 28. 21:22
 44/44 anonim ***** válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy könnyebb dolguk van, de tegyük fel. Ha így van, az mégis kinek a hibája? Ezeket a csúnya nőket ki akarja megdugni? Talán nők?
2016. máj. 31. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!