Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél mennyire fontos nektek a belső megismerése? (Kort és nemet is írjatok! )
Nekem úgy tűnik, hogy sokan a ntetes ismerkedésnél is csak/elsősorban a külsőre hajtanak, a kép tetszik/nem tetszik és sok helyen egy szót sem írnak bemutatkozásként, miközben szeirntem a neten pláne volna lehetőség arra, hogy a belső tulajdonságokat jobban megismerjük, kit mi érdekel, hogyan gondolkozik, milyen dolgok foglalkoztatják.
Azoknál pláne nem értem ezt, akik eleve nem annyira szépek, sőt kifejezetten előnytelen képekkel, vagy képek nélkül próbálkoznak.
Én regisztrálram néhány oldalra és időközönként felnézek rájuk.
Képet nem töltöttem fel magamról, mert szerintem ciki lenne,ha egy ismerős rámtalálna az oldalon :D
Ha rákeresek a hirdetőkre, akkor persze először külső alapján ítélek. Ha tetszik, akkor van hogy írok neki,de válasz nem szokott lenni. Gondolom azért, mert nincs képem :D vagy csak nem aktív az illető.
Nem vagyok egy Brad Pitt, de nem is a "bombanőt" keresem, viszont számomra fontos,hogy a külsejében valami megfogjon.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!