Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nálatok mennyire célra vezető az ilyen egyenes megszólítás?

Figyelt kérdés

Van egy lány a fősulin aki tetszik,és arra gondoltam,hogy ha látom,akkor egyszerűen odamegyek hozzá,és elhívom suli után egy kávéra,vagy valahova beszélgetni. Szerintetek az ilyen őszinte nyitás mennyire vezet jóra?

23/f

2016. márc. 26. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem bejönne, de már nem vagyok fősulis.
2016. márc. 26. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejönne. Egyszer meg is tette vlki még akkoriban, nagyon örültem neki!
2016. márc. 27. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:

(persze a külső senkinek sem fontos... de) ha tetszene a fiú, akkor lehet, hogy rögtön belemennék,

de akkor biztosabb lenne, hogy elmennék vele beszélgetni, ha már előtte párszor összefutottunk volna a suliban, és emlékeznék is rá

de mindenképp próbáld meg, nem veszíthetsz vele semmit:)

a bátorságod mindenképp jutalmat érdemel!! :)

sok sikert

N

2016. márc. 27. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha bejön, akkor igent mondok, ha nem tetszik külsőre vagy nem jön be a kisugárzása, akkor valószínűleg elutasítom, de a bátorságot mindig díjazzuk. Jobb, mint kerülgetni a forró kását. Tök magabiztos hatást keltesz vele, ha lazán és kedvesen leszólítod és elhívod.

24/l

2016. márc. 27. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
ha szimpatikus külsőre, akkor remek lehetőség az ismerkedésre, ha éppen rá is ér az illető, légy magabiztos, határozott, kedves sok sikert:)
2016. márc. 28. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:

A bátorság szexi:)

Azonban a visszautasítás lehetősége mindig benne van! (van barátja, másba szerelmes, valami miatt egyáltalán nem vagy az esete stb)

De egy próbát megér a dolog!

2016. márc. 28. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!