Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Férfiak! Szerintetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Szerintetek ha egy nőnek kicsit befelé ívelő "U" alakú hajvonala van, és nem egyenes, az nagyon férfias vonás?

Figyelt kérdés

Azt olvastam hogy a férfiak legtöbbjének a magas tesztoszteron szint mint ilyen formájú, ezért eléggé félek hogy nekem ez nagyon nem áll jól, bár azért nőknél is zsoktam látni hogy hasnoló alakú.

Aki nagyon nem érti mint mondok annak küldhetek képet de csak priviben.

2016. márc. 17. 17:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

ja és hogy egyértelmű legyen hogy ezt miért ebbe a kategóriába írtam:

mert ez eléggé elveszi az önbizalmamat az ismerkedésben...

2016. márc. 17. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem is értem mit írsz, el se tudom képzelni milyen ez...

Értsd már meg, a külsődet nem tudod elmagyarázni írásban, küldj képet és akkor tudok válaszolni a kérdésed-re, hogy gáz-e a hajad vagy nem, jó csaj vagy, vagy nem. Meg hasonló izgalmas dolgokra, de így lövésem sincs.

2016. márc. 17. 17:46
 3/12 A kérdező kommentje:

mondjuk szerintem nem olyan nehéz elképzelni amit leírok...

Mindegy aki segíteni akar, és nem érti annak küldhetek képet is, az akkor írjon rám plz.

2016. márc. 17. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, miről beszélsz, de biztos vagyok benne, hogy ha látnálak, akkor se vennék észre rajtad semmi furcsát.
2016. márc. 17. 18:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem értem, hogy mire gondolsz, volt egy olyan barátnőm, akinek ilyen volt. Nem akkora probléma, csak hordd úgy a hajad, hogy ne legyen feltűnő, tehát pl. ne copfba hátrafogva, vagy legyen frufrud, stb. Viszonylag könnyen elrejthető dolog.
2016. márc. 17. 18:01
 6/12 A kérdező kommentje:
De nem akarom rejtegetni, mert az kinyírná az önértékelésemet...
2016. márc. 17. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Hogy kell ezt az U alakot elképzelni? A halánték fölött kevesebb a haj? Mert férfiak egy része szokott ott kopaszodni. Valahogy így:

[link]

Nekem 13 éves koromig alig volt itt hajam. Még most harminc évesen is tele van ez a terület babahajjal, bár egyre hosszabbak.

Nem tudom, hogy erre gondolsz vagy sem.

2016. márc. 17. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Most képzeld el,ha az a nő elkezdene Miki egeresen kopaszodni,az lenne ám az igazi.Úgy olvastam,hogy pár éven belül a kopri búra lesz a divat a nők körében.
2016. márc. 17. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez egy általánosító marhaság.

Semmivel nem lesz előttem szebb vagy jobb az illető.

2016. márc. 17. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
A ''W''-re gondolsz? Elég előnytelen. Fésüld úgy a hajad, hogy ne látsszon.
2016. márc. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!