Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire ragaszkodtok (főleg külsőre) az ideálotokhoz?

Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tudat alatt alapból a vékony srácokhoz vonzódtál mint minden nő. Szóval nem kell a teátrális meglepődés. A kis orr sem meglepő. Nem is értem turcsi mit rinyál mindig.

2016. márc. 23. 21:16
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Semennyire. Nincs ideálom sem igazán. A belsőből nem engedek, de a külső annyira nem fontos, sokféle vonzó létezik, nem csak egy.
2016. márc. 24. 00:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Semennyire, sőtt nincs is ideálom kinézetre. Ami fontos hogy hasonlóan gondolkozzunk az élet nagy dolgairól. Jól érezzük magunkat együtt, mindent meg tudjunk beszélni... De amugy nem lehet ezt szavakba önteni, vagy érzed hogy szuper a kapcsolat, vagy csak annyit érzel hogy elvagyunk....

F/33

2016. márc. 24. 01:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Én csak 3 dolgot kérek. Legyen korban hozzám illő és ne legyen cigány és kövér.

A többi tényleg nem érdekel.

27 F

2016. márc. 24. 01:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Én oda vagyok a hosszú hajért. Csak a hosszú hajú pasikat veszem észre. Ellenben nem a külsőbe szeretek bele...tehát igazából ez sem számít. Nem ragaszkodom semmiféle ideálhoz. De azt azért meg kell jegyeznem, hogy férjem..az abszolút ideálom volt, mikor összejöttünk. A haját azóta sajnos muszáj volt levágnom...de ettől még imádom. :D
2016. márc. 24. 08:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Előfordult hogy nem az ideàlom tetszett meg, de az vakvàgàny volt. Amúgy a magas(190cm) körüli sötét, rövid haj, barna szem, borosta, mackós testalkattal az ideàlom. A férjem is ilyen:)
2016. ápr. 14. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!