Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire ragaszkodtok (főleg külsőre) az ideálotokhoz?
Én férfi vagyok és az ideálom nem olyan, mint pl a nőknek egy Ryan Gosling, hanem bizonyos női elemeket keresek.
Nálam ez a szép cicaszem, szopós száj, mosoly, szimmetria és a derék-csípő átmenet.
Nekem volt ideálom, amolyan Disney herceg, magas, szőke, és van egy olyan perverzióm, hogy tetszenek a nagy orrú pasik. :D Évekig bele is voltam esve egy ilyen srácba, de a magasság nálam még utána is vízválasztó volt, elvártam, hogy a srác legalább tíz centivel magasabb legyen nálam. (Ami minimum 180 centis magasságot jelent)
Aztán jött a nagy Ő :D, akivel centire egyforma magasak vagyunk, barna hajú, pisze orrú, és habár rossz belegondolnom, 5 kilóval könnyebb mint én. :D Annyira egymásra találtunk, hogy néha paranoiás vagyok a gondolattól, hogy ilyen nem létezik. :)
hiába van férfi ideálom, a szerelmem pont nem olyan,mint akit régebben elképzeltem magam mellett.
Én nem a külseje miatt vagyok vele, nem mintha csúnya lenne, vannak rajta olyan vonások ,amiket nagyon szeretek benne,pl a szemeit,amik barnák, imádom.
Szóval én semennyire nem ragaszkodok a tökéltetes,ideálhoz.
Hiába néz ki valaki jól,ha a személyisége unszimpatikus, vagy megszólal és kb elhányom magam az illető beszédstíllástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!