Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire ragaszkodtok (főleg külsőre) az ideálotokhoz?

Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 18:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok és az ideálom nem olyan, mint pl a nőknek egy Ryan Gosling, hanem bizonyos női elemeket keresek.

Nálam ez a szép cicaszem, szopós száj, mosoly, szimmetria és a derék-csípő átmenet.

2016. márc. 23. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Hogy 26 évesen még lánynak a kezét se tudtam megfogni soha? Nos ezek után konkrétan semmilyen elvárásom sincs. Lehet csúnya, elhízott, buta, rosszindulatú, már jöhetne bármi.
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem nincs "ideálom", igazából. Valaki vagy tetszik, vagy nem.
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Nekem volt ideálom, amolyan Disney herceg, magas, szőke, és van egy olyan perverzióm, hogy tetszenek a nagy orrú pasik. :D Évekig bele is voltam esve egy ilyen srácba, de a magasság nálam még utána is vízválasztó volt, elvártam, hogy a srác legalább tíz centivel magasabb legyen nálam. (Ami minimum 180 centis magasságot jelent)

Aztán jött a nagy Ő :D, akivel centire egyforma magasak vagyunk, barna hajú, pisze orrú, és habár rossz belegondolnom, 5 kilóval könnyebb mint én. :D Annyira egymásra találtunk, hogy néha paranoiás vagyok a gondolattól, hogy ilyen nem létezik. :)

2016. márc. 23. 19:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Külsőre egyáltalán nem. F/30
2016. márc. 23. 19:05
 6/16 anonim ***** válasza:

hiába van férfi ideálom, a szerelmem pont nem olyan,mint akit régebben elképzeltem magam mellett.

Én nem a külseje miatt vagyok vele, nem mintha csúnya lenne, vannak rajta olyan vonások ,amiket nagyon szeretek benne,pl a szemeit,amik barnák, imádom.

Szóval én semennyire nem ragaszkodok a tökéltetes,ideálhoz.

Hiába néz ki valaki jól,ha a személyisége unszimpatikus, vagy megszólal és kb elhányom magam az illető beszédstíllástól.

2016. márc. 23. 19:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Vékony legyen & ne dohányozzon. A többi alkuképes.
2016. márc. 23. 19:12
 8/16 anonim ***** válasza:
10%
Lehetőleg azért 60-65 kilónál ne legyen kövérebb, és ne legyen lehetőleg cicababa se. Ennyi a fene nagy elvárásom. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy minden mindegy alapon bárkire rámászok.
2016. márc. 23. 19:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondanám, hogy mi az, ami kizárt, hogy vonzóvá tegyen valakit. Ha nagyon szőrös, ha fekete a haja, ha nagy az orra és ha betegesen sovány. Akikre ezek nem jellemzőek, azok meg tudnak tetszeni.
2016. márc. 23. 19:35
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy egyáltalán van ideálom. Eddig semmi közöset nem fedeztem fel azokban a személyekben akiket a külsejük alapján vonzónak találtam.
2016. márc. 23. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!