Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért ragaszkodtok annyira az első benyomáshoz?
Azzal a férfivel mit lehet kezdeni, akiről abszolút lejön, hogy a nők omlanak érte és nem a hűség mintapéldánya?Semmit.
Akinek esze van és előrelátó az inkább elköszön, mert eszébe nincs a többi ostoba nővel vívni. Egyrészt unalmas,másrészt a nyugalom az fontos dolog.
2013. aug. 14. 10:00
A másról való hallomásra sosem ad egy normális ember, de a két saját szemével való benyomásra már igen.
2013. aug. 14. 10:02
3/11 A kérdező kommentje:
Érdekes hozzászólás.
Mintha nem egy bolygón élnénk,mert a gyakorlatban épp az van,hogy a nők azt hiszik majd ők aztán változtatnak a pasin.És a az sem utolsó,hogy pont az vonzó,aki a másik nőnek is.
Mindig első benyomás alapján alkotok véleményt. Lehet, hogy rólam is így alkotnak mások, de nem érdekel. Amikor valaki mond nekem XY-ról véleményt, akkor azt meghallgatom, vagy meg is kérdezek több embert, de nem az alapján fogok dönteni, hanem az alapján, hogy én mit tapasztalok. 1-2 perc után már kb. tudom, hogy az illető rám jó hatással lenne -e, avagy sem. A beszédstílus, a mimika, a gesztusok, ezek alapján sok mindent lelehet szűrni. És nem, nem a tucatpasi tetszik. Nekem mindig az olyan fiúk tetszettek, akik különlegesek és nem jönnek be minden nőnek. Talán azért, mert nekem nem a külső, hanem a kisugárzás és a belső (elsősorban az agykapacitás) a fontos. Nem kell olyan pasi, aki már fél városon végigment. És főleg, ha tudom, hogy kik az ex barátnők, akkor az is lehet kizáró ok. 22/L.
2013. aug. 14. 10:28
3 Az, hogy neked mit mutat a gyakorlatod, még koránt sem biztos, hogy minden nő egykaptafára működik. Vannak olyan nők akiknek nem jelent semmit egy szép arc, annál jóval többre vágynak, és magasabbra teszik a mércét lelki sikon egy férfinek tartott egyednél.
2013. aug. 14. 10:28
én ugyan nem, elsőre soha semmi és senki nem tetszett még 22l
2013. aug. 16. 19:28
Nem ragaszkodok az első benyomáshoz, a jelenlegi párom első benyomàsra egyáltalán nem jött be, csak fokozatosan alakult ki a vonzalom, fordïtva is igaz ez
2013. aug. 16. 19:41
Élvezem ezt a "ne menjen végig a fél városon dumát", de ha valaki 20 évesen szűz az már tök gáz és nem kell...
2013. aug. 26. 10:32
Az első benyomáshoz akkor ragaszkodom, ha személyesen ismerem meg az illetőt. Szinte mindig be szokott igazolódni, de persze kivételek vannak.
Ha valaki mesél az illetőről, akkor mérlegelem hogy ő milyen ember, mennyire tud objektív maradni és hogy milyen kapcsolatban állnak.
2013. szept. 5. 19:45
A "végig ment a fél városon" és a szűz két véglet. A köztes átmenet a legjobb, aki nem olyan szerencsétlen, hogy a 20as évei közepén is szűz legyen még, van tapasztalata, de nem kell 5 percet gondolkodnia, mire összeszámolja hány nővel volt.
2013. szept. 5. 19:54
Kapcsolódó kérdések: