Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi vagyok és elmondhatatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi vagyok és elmondhatatlanul gyűlölök táncolni. Ez mennyire nagy gond az ismerkedés szempontjából?

Figyelt kérdés

2016. márc. 23. 00:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha a másik fél nem féltékenykedik, semmi problémát nem okoz egy kapcsolatban, ha az egyik szeret táncolni a másik meg nem... Ha gind lesz egy kapcsolatban, rá tehet ez is egy lapáttal, de nem emiatt lesz a gond...
2016. márc. 23. 11:09
 12/20 anonim ***** válasza:

A Salsa tánc népszerűsége drámaian csökken, mióta rájöttek a férfiak, hogy egy ilyen tánctanfolyamon csak csúnya elvált 45 éves nők vannak zömmel.

Csak a plakátokon ugye gyönyörű fiatal lányokat ígérnek, a valóság pedig sokszor kiábrándító...

2016. márc. 23. 11:22
 13/20 anonim ***** válasza:

"11"reagálva

Ha nem gyakran jártok olyan helyekre szórakozni, ahol táncolni is szoktak, akkor fel lehet fogni a dolgot úgy is mintha a párod csak sportolni járna. Ez működhet, erre van is példa az ismeretségemben.

Ellenben ha együtt mentek le és felkérik mellőled a partneredet és látod mennyire élvezi a másik pasi társaságát, az viszont könnyen kikezdheti a legstabilabbnak hitt kapcsolatot is.

38F

2016. márc. 23. 11:23
 14/20 anonim ***** válasza:

"12" reagálva.....

Ezt Te sem gondolod komolyan. Nem tudom milyen tánciskolába jártál, de Budapesten nagyon nem ez a trend. Nem állítom, hogy kizárólag 30 alatti hölgyek járnak le táncolni, de 30 alatti Nőből legalább kétszer annyi jár le mint 30 felettiből. Sensual táncoknál meg a 30 feletti a ritka.

2016. márc. 23. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Pont Bp.-re gondoltam, és én is beszoptam anno 1-2 ingyenes órát egyes tánciskolákban és láttam amit láttam, minőségi nő nem volt egy darab sem. Egy sem! Még szerencse, hogy nem fizettem érte...

2016. márc. 23. 11:29
 16/20 A kérdező kommentje:

4-es

Az a helyzet, hogy "kellett" táncolnom általános iskolában és azóta gyűlölöm is.

Nem vagyok tehetségtelen, ez tény, de egyszerűen mintha a heréimet morzsolnák, azzal egyenértékű számomra a dolog, nem hogy "élvezni" tudnám.

Egyáltalán nincs szándékomban megszeretni vagy megszerettetni magammal ezt a "sportot".

Amúgy igen sportolok és épp az említett sportokat szeretem: gyúrás,futás,biciklizés, úszás.

Éppen arról szólt a kérdésem, hogy vajon az átlag nőnek egy deklaráltan nem táncoló srác még okés-e, kizárt vagy nem számít neki ez a tulajdonság?

2016. márc. 23. 11:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy milyen sportokat űzöl. Az általad űzött sportokat én feszültség levezetésre használom, amikor nem tudok vagy nem akarok senkire sem tekintettel lenni. Ezek egyéni sportok, nem egy másik emberrel kell kommunikálnod, csak a saját érzéseidre koncentrálsz.

Egészen máshogy állsz ahhoz, amit muszáj megtanulnod, mint ahhoz, amihez kedved van és azért csinálod mert jól esik. Én néptánccal kezdtem,amit nem szerettem de csináltam, aztán lehetőségem volt olyat táncokat kipróbálni,amit már önszántamból választottam és mai napig rajongok érte. Nagyon szeretek emberekkel beszélgetni, kommunikálni, és a tánc is egy kommunikáció, csak ez nem verbális. El sem tudom neked mondani milyen érzés volt egy olyan portugál nővel táncolni, akivel egy mondatot sem tudtam beszélgetni, de mégis minden működött.

Az agyadban dőlnek el a dolgok, ha valami tetszik a szemednek, jó érzés csinálni, akkor egészen máshogy állsz a tanuláshoz is. Meg kell jegyeznem hogy a tanulási folyamat nem mindig pozitív érzés,mert meg kell küzdened a tudásért, de ha már megtanultad és tudod is használni,akkor olyan fegyver kerül a kezedbe, aminek kevés Nő tud ellenállni(legfőképp azok akik nem szeretnek táncolni).

38F

2016. márc. 23. 12:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond ez ismerkedésnél.

Én nem is tudok táncolni, de viszont szívesen megtanulnék ha akadna olyan partner aki szeret és megtanít.

Ne erőltesd ha nem szeretsz, annak sosincs jó vége ha valamit erőltetnek.

2016. márc. 23. 13:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok,és szintén gyűlölök táncolni. A mai napig nem tudom, miként vettem rá magam anno a szalagavatómon a keringőre, de garantáltan az volt életem utolsó ilyen eseménye.

A kérdése válaszolva: nem hinném ,hogy ez kizáró ok lenne ismerkedésnél.

2016. márc. 23. 13:50
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

17-es

Halálosan pontosan elmondtad, hogy miért is szeretem az említett sportokat.

2016. márc. 23. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!