Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Én szakítás után vagyok és megismerkedtem egy sráccal, akinek viszontm ég tart a kapcsolata (hosszú kapcsolat), de a barátnője megcsalta (egyszer biztosan), és más gondok is vannak, ezért kifelé nyit. Ismerkedni akar velem, és állítólag nem akarja megmenteni a kapcsolatát.

2016. márc. 22. 21:43
 1/5 VirágésBence ***** válasza:
100%
Akkor miért van még a lánnyal? Komolyan, aki tudja legyen szíves rám írni és magyarázza el, hogy ebben a szituációban az emberek miért nem lépnek ki a kapcsolatból.
2016. márc. 22. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem mennék bele. Úgyis mondhatnám, nem csinálnám meg újra. Ugyanebbe a helyzetbe voltam, csak én még a saját kapcsolatomból is kiléptem, csakhogy "bizonyítsam", mit érzek. Folyton azzal hülyített, hogy már rossz a kapcsolat, nem akarja, várja a megfelelő pillanatot. Na az a pillanat nem jött el, és szerintem soha nem is jönne. Végül én döntöttem, elhagytam. Mivel én elvileg szingli voltam, megismertem egy nagyon helyes srácot, esküszöm százszor jobb, mint az aki értem nem lépett. És ami a legfontosabb értékel és szeret. Az a fiú néha még most is ír, hogy újrakezdené, de én már soha. Sőt! Sajnálom, hogy az érzelmeimet kihasználva rávett olyan dologra, ami egyébként szembe megy az erkölcsi értékeimmel. Most viszont boldog vagyok és inkább szégyellem a múltamnak azt a részét a naivitásommal együtt. Szerintem az esetek legkisebb százalékában történik meg, hogy a szeretőért az egyik fél kilép a kapcsolatból. Szerintem ne legyél a játékszere, úgy ahogy én! (Persze te ismered igazán-vagyis jobban mint én- neked kell mérlegelni a helyzetet és az esélyeket)
2016. márc. 22. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak töcskölni akar, ne dőlj be neki.
2016. márc. 22. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es.

Mert amíg ló nincs, addig jó a szamár is.

2016. márc. 22. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a véleményem? Hogy nekem van egy ilyen pasim. Akit nem én csaltaltam meg, hanem ő kezdte, és azóta keresztül-kasul csaltuk egymást, oda-vissza (persze szerinte meg én kezdtem, de hazudik, és állítólag vissza akarta ezt nekem adni... ha ha). A minap megkérdeztem, mi a helyzet azzal a nővel, akivel megcsalt - mire visszakérdezett: Melyikkel? Kire gondolok? Én kérdeztem, flörtölget-e még, ő nem tagadta.

Az a szerencsétlen nő (az egyik) a férjétől válik, a pasim meg igen, pont ezt mondta neki, hogy szereti, hiányzik neki, gyereket akar tőle, és velem már sosem fog helyrejönni a kapcsolata, és meg sem próbál már küzdeni érte.

De mondok valamit: egy undorítóan csalfa ember, aki ezzel gyógyítja az önbizalomhiányát, és bárki örökölné meg tőlem, szanaszét csalná (akár velem is, ha vagyok olyan pofátlan és b...szatlan hogy úgy akarom). Ő nem fog elhagyni engem, mert szeret, csak akkor, ha én hagyom el őt.

Szóval kérdező, ha biztatást vártál, én azt nem tudom neked megadni.

2016. márc. 23. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!