Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm,aki állandóan les engem, illetve suskusolnak rólam a barátnőivel,azt hittem bejövök neki, de ma, amikor próbáltam volna beszélgetni vele,alig szólalt meg. Mint aki nem tud kommunikálni. Nem tudom mire vélni így a bámészkodását. Sőt, ezt az egészet. Minek néz, ha nem képes (vagy nem akar) beszélgetni velem?2016. márc. 17. 23:25
1/8 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a nők cselekedetei mögötti racionális okok feltárásának igénye a hiábavalóság netovábbja.
2/8 A kérdező kommentje:
Abszolút ezt érzem én is. Nem normálisak.
2016. márc. 17. 23:28
3/8 anonim válasza:
De pont így szeretjük őket. (jobb híján)
4/8 anonim válasza:
Bár nem tudom hány éves az illető, de én 20 éves nőként dettó ugyanilyen vagyok. Azzal, aki nem tetszik, tudok rendesen beszélgetni, aki meg bejön, vele alig - izgulok, hogy ne beszéljek hülyeségeket, ne untassam, stb stb.
Nem logikus, de ez van. :D (ezzel is rontom mindig az esélyeimet de ez már egy másik téma)
5/8 anonim válasza:
Ha jól olvastam a szakkönyvekben, ilyenkor meg kell húznod a haját, majd meg kell verekedni a félszemű Ödönkével a körtés homokformáért, amit ha odaadsz neki, jutalmul megmutatja a punciját a csendes pihenő alatt.
6/8 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló!
Így van,ezzel tényleg ronható a dolog, ugyanis azt érzem, nem akarok többet próbálni vele beszélgetni
2016. márc. 17. 23:41
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak annyi, amit a 4-es írt. Fiúknál is nagyon sokszor van ilyen, lányoknál is gyakran előfordul. Vagy férfiaknál/nőknél, mindegy.
8/8 A kérdező kommentje:
Még harmincon felül is van ilyen?
Mondjuk amikor nem vagyok a közelében hallom, hogy viháncol,ha meg ott vagyok,csendben molyol
2016. márc. 18. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!