Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki szerint a nő sokba kerül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szerint a nő sokba kerül, az mit gondol erről?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi az, amit finanszíroznotok kéne mondjuk egy hónapban? Miért gondoljátok, hogy a nő sokba kerül? És ez pénzben mit is jelentene? 10-20-30ezer?
2016. márc. 3. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
29%
Akkor kerül nagyon sokba, ha nincs tehetséged jól megdugni őt. Ha tökéletes kekszet adsz neki, akkor még fizet is azért, hogy elvidd moziba :D
2016. márc. 3. 21:39
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
mert számold ki mennyi 1 mozi mennyi 1 éttermi evés mennyi 1 nyaralás ha meg nem viszed sehová akkor azzal jön hogy uncsi a kapcsolat ! a nők egyenlőséget hirdetnek de amikor fizetni kell akkor azt mondják hogy az a férfi dolga
2016. márc. 3. 21:41
 3/16 VirágésBence ***** válasza:
62%
Én egy hónapban kb. 5ezret költök a barátnőmre, ebben benne van néha egy szál virág vagy egy tábla csoki, esetleg egy süti, a közös programokon amiket magamra (az én belépőmre, kajámra) költök az már más, azt magamra költöm. 5000. Ez kinek sok? Nem azért nem költök rá sokat, mert nem tehetném meg, hanem mert felesleges, elég szánalmas, ha valaki úgy gondolja, hogy egy kapcsolat a pénzről szól.
2016. márc. 3. 21:43
 4/16 anonim ***** válasza:
65%

Nah jó, csak hogy mentsem a nőket, volt hogy több szezezer ft ment rám egy egy hónapban... És ez fordítva is előfordul...

1:1

23/F

2016. márc. 3. 21:44
 5/16 A kérdező kommentje:

Érdekes, az én kapcsolatomban ez úgy működik, hogy egyszer én fizetem a mozit, egyszer ő..egyszer én fizetem a vacsit, egyszer ő..a nyaralást felezzük.

Miben változna a pénztárcám ha nem lenne párkapcsolatom? Nos étterem valószínű nem lenne, a mozi ugyanúgy a haverokkal. A nyaralás szintén maradna csak nem a párommal, hanem a barátokkal. Emellett pedig többet járnék el szórakozni, iszogatni a barátokkal, mint most, ez pedig bőven kompenzálja a karácsonyi, szülinapi, évfordulós ajándékokat.

2016. márc. 3. 21:44
 6/16 A kérdező kommentje:

Az #5 kommentem Lakatosnak szólt..

A normális hozzáállás pedig az lenne, mint amit VirágésBence írta.

2016. márc. 3. 21:46
 7/16 anonim ***** válasza:
8%
Az egyes válaszoló megmondta a frankót !
2016. márc. 3. 22:14
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi mindent felesbe fizetünk. De így is jóval többet költök, mintha egyedül lennék.Egyedül nem ülnék be kávézni, nem mennék moziba, nem mennék el ide oda pár napra.
2016. márc. 3. 23:02
 9/16 curáku ***** válasza:
39%
Miért gondolják? Mert ostoba balfszok.
2016. márc. 3. 23:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Én azért gondolom ezt mert láttam már ilyet. És én nem akarok áldozat lenni akinek mindenét lenyúlják... És észre se veszem a manipuláció miatt.
2016. márc. 4. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!