Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki szerint a nő sokba kerül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szerint a nő sokba kerül, az mit gondol erről?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi az, amit finanszíroznotok kéne mondjuk egy hónapban? Miért gondoljátok, hogy a nő sokba kerül? És ez pénzben mit is jelentene? 10-20-30ezer?
2016. márc. 3. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Érdekes mi is celesbe fizetünk mindent. Sosem értettem a nyaralást miért az egyik fél fizeti. Nem úgy a normális, hogy felesbe? Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy más fizesse a megélhetésem. Milyen nőkkel találkoztak ezek a pasik?
2016. márc. 4. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem az ember partnerének semmit sem KELL finanszíroznia a másik számára. Egyáltalán véleményem szerint hülyeség a pénzzel megmérgezni egy jól működő párkapcsolatot. Egyszerű a képlet: én elmegyek dolgozni, keresek pénzt, és abból megveszem a dolgaimat. A társam elmegy dolgozni, keres pénzt, és megveszi a dolgait. Amit közösen állunk, az a lakás meg a rezsi, ha együtt élünk. Ennyi.

26/L

2016. márc. 4. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, hiába pofon egyszerű amit írsz, nagyon sok ember nem így gondolkodik sajnos. Pedig nagyon adja magát.
2016. márc. 4. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez sztem elég sokrétű.

Van aki kifejezetten ezekre a "high maintenance" csajokra megy, mert neki csak a tökéletes kell, aztán csodálkozik, hogy ezek a csajok bizony pénzbe kerülnek. Kell neki a márkás ruci, a drága cipő, nem hajlandó a sarki étteremben enni, hanem a Vapiano neki a minimum, nyaralni sem a Balcsira megy... de közben meg az átlag csaj meg igénytelen, meg miért nincs olyan bombanő, aki közben már annak is örül, hogy egy átlag pasi megdugja néha, és nem várja el a közös programokat.

Aztán van az a fajta pasi is, aki fukar, mint a franc, és az egyenjogúságot arra használja fel, hogy jaj, akkor nem kell a csajra költenem semmit, jajdejó, és még az ünnepeket is megpróbálja megúszni a semmiből. Na, annak sok lehet az, ha egy moziba, színházba meghívja a csajt havonta.

Nőként azt mondom, hogy normális esetben ez oda-vissza működik, egymást hívjuk meg... durván fogalmazva "megtérül" a pénz. Pl. én szervezem a programokat (mozi, színház), azokat én fizetem, ő meg veszi a kaját, amikor együtt vagyunk. És az aprósággal való ajándékozás is oda-vissza megy spontán.

Aki meg azon rinyál, hogy havi egy mozit meg éttermet ki kell fizetnie, az keressen olyan csajt, aki otthonülős.

2016. márc. 4. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:

#14: oké, hogy a csajnak drága ruha, meg nyaralás kell, de mi köze ehhez a pasinak? Akkor ennyi erővel vegye a csaj a pasi ruháit.

Abból ahogy írsz azért az az érzésem, hogy nálatok sem egálban van a mérleg.

2016. márc. 4. 15:19
 16/16 anonim ***** válasza:

15. Mondtam én, hogy a csaj hozzáállása normális? Nem. Csak ugye ezek a csajok megtehetik, mert ha vki azt mondja nekik, nem, akkor mennek tovább a következő palihoz, mert rájuk van kereslet, mert mindig tökéletesen néznek ki. És persze azzal takaróznak, hogy lovagiasság stb.

És most lehet, hogy azt mondod, nincs egálban, amit rólunk írok. Bocs, most nem fogom tételesen leírni, ki mennyit költ kettőnk közül. Nem találkozunk olyan gyakran, nem megyünk étterembe, szóval a kaja tényleg heti 4 vajas-párizsis zsömlét tesz ki, meg néha egy kis rágcsát. És néha én is fizetek abba is. Amióta dolgozom, azóta én többet teszek bele a "közösbe", mint ő.

2016. márc. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!