Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha túl kocka vagyok a csajokhoz?
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés tudom, de engem jobban érdekel például a kontinuum hipotézis, a Fourier-transzformáció és hasonló dolgok.
Van barátnőm, de túl sokat akar velem lenni és engem eléggé idegesít, nem érti meg hogy nem csak vele akarom tölteni az összes szabadidőmet. Most hogy itt a jó idő állandóan izélni akar és sajna nekem ront a koncentrációs képességeimet ha csinálom szóval igyekszem mértéket tartani. Szerintetek rossz boyfriend vagyok ? 27F
2016. márc. 22. 20:39
11/12 anonim válasza:
Meg neked is jobb a helyzeted mint annak aki alacsony es ocsmany...
12/12 anonim válasza:
11-es ugye most nem célozgattál valakire?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!