Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha túl kocka vagyok a csajokhoz?
Elég hülye kérdés tudom, de engem jobban érdekel például a kontinuum hipotézis, a Fourier-transzformáció és hasonló dolgok.
Van barátnőm, de túl sokat akar velem lenni és engem eléggé idegesít, nem érti meg hogy nem csak vele akarom tölteni az összes szabadidőmet. Most hogy itt a jó idő állandóan izélni akar és sajna nekem ront a koncentrációs képességeimet ha csinálom szóval igyekszem mértéket tartani. Szerintetek rossz boyfriend vagyok ? 27F
Ha a hobbid nem megy a kapcsolatod rovására, akkor nincs gond. A barátnőd értse meg, hogy te ezt a hobbidat is szereted, így neked több térre van szükséged.
Viszont te pedig azt értsd meg, hogy egy kapcsolatot MIND A KÉT FÉLNEK ápolnia illik, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott legyen.
Ha te nem akarsz kapcsolatot, akkor oké, de ha már benne vagy egyben, akkor tegyél meg mindent azért, hogy hosszútávú legyen ez a kapcsolat!
Szereted a barátnődet?
Ha igen, akkor szakíts rá időt, különben hamar azon kapod magad, hogy nem lesz és tanulmányozhatod tovább a kontinuum hipotézist.
Az én barátom is tudomány megszállott, de néha szakít időt rám is. 23L
Te valami nagy zseni lehetsz, ha a társkeresési problémákhoz beírsz egy ilyet: "Van barátnőm"
Amúgy szerintem egy troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!