Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire gáz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz ha a jelenlegi párom mellett keresem az újat? 25L

Figyelt kérdés
Nem a legjobb már a kapcsolatom a párommal bár nem szakítottunk de már ismerkedek mással.És az az előző kapcsolatban is így volt.
2016. márc. 22. 20:15
1 2 3
 21/24 GipszI ***** válasza:
#20: Turcsy, te vagy az?
2016. márc. 23. 14:43
 22/24 anonim ***** válasza:
Elég gáznak mondható.. ha annyira rossz kapcsolat, hogy mással ismerkedsz szakítani kell.. ez így a jelenlegi barátoddal szemben is meg azzal szemben is tiszteségtelen akivel ismerkedsz..
2016. márc. 23. 20:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha már nem vagyok szerelmes a páromba én is így csináltam régen mindig, de szakításig nem feküdtem le mással, ma már bánom :-) 39/F
2016. márc. 24. 09:40
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz,ezt fiúk közt "liánozásnak" hívjuk. Tudod,amikor a majom ugrál fáról fára,és addig nem engedi el a liánt míg meg nem fogja a másikat.

A lányok 90%-a ezt csinálja,úgyhogy nincs para. Csak azt azért ne feledd,hogy nőként a piaci értéked csökken minél idősebb vagy,míg férfiként (már ha nem minimálbérért robotolsz és azt is eliszod,vagy van 80év hiteled stb.) növekszik. Egyszer majd fordul a kocka :)

2016. aug. 7. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!