Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire gáz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz ha a jelenlegi párom mellett keresem az újat? 25L

Figyelt kérdés
Nem a legjobb már a kapcsolatom a párommal bár nem szakítottunk de már ismerkedek mással.És az az előző kapcsolatban is így volt.
2016. márc. 22. 20:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Az én ismeretségi körömbe meg ahogy elnézem a felnőttek 80%-ánál ez így megy."

Akkor gondolom te is ebbe a 80% birka csoportba tartozol.. áá.. még véletlenül se lenne neked több eszed.. sebaj, ha kinövöd!

2016. márc. 22. 21:08
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintetek mennyire gáz...?

(szól a kérdés.)

Kérdező, mintha te is éreznéd, hogy ez nem jó így, jól érzem? :)

2016. márc. 22. 21:12
 13/24 A kérdező kommentje:
Egyszerűen gyenge jellem vagyok beismerem,csak képtelen vagyok tenni ellene.
2016. márc. 22. 21:17
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"csak képtelen vagyok tenni ellene"

Kifogás.. az már viszont jó, ha tudod, hogy mi a hibád! Akkor ideje ezen változtatni, feltéve, ha akarsz!

Minden lehet változtatni!

2016. márc. 22. 21:19
 15/24 anonim ***** válasza:

"Az én ismeretségi körömbe meg ahogy elnézem a felnőttek 80%-ánál ez így megy."

Nem rosszból, de akkor az ismerettségi körödben nem sok felnőtt van. Max korban számítanak annak, de érettségben, felelősségvállalásban nem.

Ha a kapcsolatod menthetetlen, akkor zárd le. Ha valami még mellette tart, gomdold át, mi az.

De igazság szerint egyet értek azokkal a korábbi hozzászólásokkal, hogy inkább magad kéne lenned egy darabig, mert ez a viselkedés arra utal, hogy nem vagy tisztában magaddal, a vágyaiddal, nem tudsz egyedül boldog lenni, nincs önállóságod. Folyamatosan kell, hogy függj valakitől érzelmileg.

Azzal pedig te is teljes mértékben tisztában vagy, hogy amit csinálsz, főleg, mivel az előző kapcsolatodat is így zártad le, nem helyes.

2016. márc. 22. 21:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Szingliadó ha jön sok ilyen kérdés lesz még.
2016. márc. 22. 21:21
 17/24 anonim ***** válasza:
Írhatnám hogy gáz, de hát végül is ha úgy vesszük minden kapcsolatban lévő ember pont ugyanezt csinálja, aki nem szerelemes a párjába.
2016. márc. 22. 21:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Nagyon!! A kapcsolat vége fele vagy, és nem akarsz egy percig sem üresjáratot. Esetleg nem vagy tisztában az érzéseiddel. Szerintem még keresed az igazit, és addig mindenki csak amolyan gyógykapcsolat lesz. Nem akarsz gyászolni, pedig az is kellene, hogy letisztázd az érzelmeidet. 28/f
2016. márc. 22. 22:40
 19/24 anonim ***** válasza:

borzalmas, mert igy sokszoros terhet fogsz rárakni a leendő exedre, ha a szakitás mellett még az érzelmi megcsalás és a csalodás is rajta lesz. több pasit ismerek, akik 4-5 éves kapcsolatokbol ugrottak ki és egy héten belül már a másikkal éltek, az egyik el is vette az uj csaját egy évre rá.. na, ennek a pasinak az exe 3-4 évre tönkrement, hogy végig kellett néznie a facebook-on, hogy az uj párocska nap szinten töltötte fel a randis fotoikat, meg aaz esküvői albumokat, meg még gyereket is csinált a csajnak ahogy meglett az esküvő, szoval 1,5 évvel a szakitás után már felesége és gyereke is volt és a többezer ismerősük azota is áradozik a szokásos nyálas és kisbabás fotok alatt, a csaj meg szenved, mint a dög. néha kiir egy idézetet vagy posztot, ami arrol szol, hogy mennyire meg van bántva -erre persza a kutya sem reagál, csak a nagy hollywood-i kapcsolatra.. borzalmas érzés lehet. és tőle is elvette a pasi az esélyt, hogy akár uj párja legyen, ha már 1-2 évvel korábban szakitottak volna, lehet, elemnt közben mellette valaki , akivel most jol érezné magát.

tulképpen mi indokolja a kapcsolat fenntartását ? nem értem..

tragédia, amit at emberek leművelnek egymással..

ráadásul annyira exibicionista, egoista ez az uj csaj, ja és amugy nagyon hisztis és agressziv, ordibálos tipus, szoval a pali sztem - mivel nem ismerte ezt az énjét, mert gyorsan fejest ugrottak a házasságba - most azért némileg visszakapja az élettől a dolgot.. egy nagy idilli kapcsolatot akart magának és sztem ez azért nme az. legalábbis egy tombolos, hisztis pi---csával nem hiszem. A pokolba vezető ut is joszándékkal van kikövezve, ahogy mondják.

ha tiszteled, szereted emberileg a párod, akkor visszaadod a szabadságát , hátha talál vki mást ő is .

2016. márc. 22. 22:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Te sem jonnel ossze gondolom egy alacsony es ocsmany sraccal
2016. márc. 22. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!