Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert olyan nehez?

Figyelt kérdés

Szerelmes szeretnek lenni, elfelejteni elozo baratom. De akikkel "beszeltem" mindig ket mondat utan szexre tereltek a szot. Csak egy kedves figyelmes ferfit szeretnek. De mintha lehetetlen lenne. Masnak sem jon ossze a kommunikacio vagy engem talaltak be ilyenek?

26N

2016. márc. 22. 19:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Oks. Lapozz tovabb. Nem allok le vitatkozni.
2016. márc. 22. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Ugyanabban a helyzetben vagyok. Nem terelik rögtön a szexre a témát, csak kiszámíthatatlan a viselkedésük. Mármint levelezik velük az ember vagy sms-zik és egyszer csak nem válaszolnak vagy nem írnak többé. A másik kategória, akik meg se próbálják, mert szerintük minden nő egyforma és nem ér annyit. Én nem keresem már magamban a hibát. A meglévőkkel nagyjából tisztában vagyok és igyekszek rajtuk változtatni. Meg a másik, amitől tartok, hogy nehogy olyan görcsösen vágyjak szerelemre, hogy félreválasszak és kikössek egy hozományvadász, vagy egy csélcsap agresszor mellett. Rossz dolog tud lenni a magány, de van ami még annál is rosszabb.
2016. márc. 22. 22:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. A baj hogy en is gorcsosen vagyok ra. De masok szerint egybol magamba kell nezni hogy mit rontok el, veletlen sem az hogy ferfiak egy resze keptelen normalisan beszelni. Koszi a valaszod. :)
2016. márc. 23. 08:44
 14/15 Dreamer88 ***** válasza:

A kommunikáció és a szerelem is hasonló abból a szempontból, hogy vagy működik magától vagy nem.

Nem szabad csüggedni. A neten sok olyan ember (pasi és nő is) van, aki csak alkalmi kapcsolatot keres.

Én ilyenkor mindig azt tanácsolom, hogy menj el neked tetsző programokra és ott próbálj meg személyesen ismerkedni/beszélgetni másokkal. Eleve már egy közös pont a közös érdeklődés.

De szívesen beszélgetek én is bárkivel, ha ír privátot :)

2016. márc. 23. 12:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod. Ugy lesz :) en is szivesen beszelek barkivel. :)
2016. márc. 23. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!