Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért kéne csúnya férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kéne csúnya férfiakkal járnia egy nőnek, csak mert nem a külső számít neki?

Figyelt kérdés

Vannak nők, akik azt állítják, nem érdekli őket a külső. Én nem tartozom ezek közé. Viszont sok férfi, aki magát csúnyának tartja, azt gondolja, van esélyük ezeknél a nőknél, és miután nem jön össze a dolog, azt mondják, hogy ezek a nők hazudtak, mégis számít a külső. (Mielőtt folytatom, leszögezem: biztos van olyan nő, aki hazudik.) Most tegyük fel (!), hogy ez igaz. Sok férfi ezt úgy értelmezi, hogy akkor ez a nő kötelező jelleggel járni fog vele. Na most az, hogy egy nő kijelenti, hogy nem számít a külső, nem jelenti, hogy a csúnya férfiakra VÁGYIK, és azt sem, hogy garantált, hogy tetszel neki, ha csúnya avagy. Nem azt jelenti, hogy "ide nekem a csúnya férfiakat"! Sőt azt sem, hogy ha csúnya vagy, akkor majd ez a biztos, hogy akar tőled valamit. Azt jelenti, hogy ezen kívül még számtalan tulajdonság is van. És azt sem jelenti, hogy visszautasítja a szép embereket. (Mert ugye sokszor van az a vád, hogy ha ezt állítja, akkor miért egy alfahímmel jött végül össze.) Ha nem számít a külső, az nem azt jelenti, hogy ha Brad Pitt udvarol neki, akkor megmondja, hogy: "bocs, én nem járok szép emberekkel".

A kérdés csak azokra a férfiakra vonatkozik, akikre vonatkozik, nem fogom mindig odaírni, hogy nem mindenkire értem. Azt sem fogom mindig odaírni, hogy én elismerem, hogy engem érdekel a külső, és azt sem, hogy biztos vannak a nők között is hazugok meg gonoszak. De szerintem sok férfi azt hiszi, hogy ah egy nő szájából elhangzik ez a mondat, akkor az azt jelenti, hogy ő egyenesen várja a csúnya a férfiakat, és SZÁMON KÉRI, hogy mért nem jár vagy randizik vele. És ez alapból elég gáz. Én se vagyok egy topmodell, de nem jutna eszembe számon kérni, hogy Józsinak vagy Bélának mért nem én tetszem. Többször voltam viszonzatlanul szerelmes, de sosem jutott volna eszembe, hogy jogom van számon kérni bármit.

2016. márc. 22. 16:12
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
84%
Milyen lelkivilága lehet már egy olyan embernek aki egyből drogokra asszociál mint örömforrásra ha valaki azt mondja, hogy ő nő nélkül is talál örömöt.. :'DDD
2016. márc. 22. 18:10
 32/53 anonim ***** válasza:
Pedig sok mindenbe lehet örömet találni,csak úgy kell hozzá állni, akár egy itthoni testedzés, vagy séta egy jó, napos időben, valamit főzni,új receptet kipróbálni, vagy bármi más.
2016. márc. 22. 18:15
 33/53 anonim ***** válasza:
7%

Akkor mondj már párat. Kajálás? Alvás, álmodozás, olvasás? Rendtartás és takarítás? Vagy mi? Csak van olyan ami nem káros és lehet egyedül is...

2016. márc. 22. 18:16
 34/53 anonim ***** válasza:
Miért én mondjak? :D neked kell kitapasztalni, hogy mi okoz NEKED örömöt :)
2016. márc. 22. 18:17
 35/53 anonim ***** válasza:
77%
33as Kajálni meg aludni szerintem király dolgok. Tény jó lenne egy nő is, de vannak emberek akiknek ez nem jön össze. Én is ilyen vagyok és ott van még a Trucsy aki ezt elég részletesen kifejti.
2016. márc. 22. 18:18
 36/53 anonim ***** válasza:
64%
Most soroltam, de még írok, film nézés, olvasás, esetleg videó játékok. Akinek van jogsija és szeret vezetni, az kocsikázik pl.vagy biciklizés, kirándulás, szalonna sütés a haverokkal, bográcsozás. Nem igaz,hogy ennyire nem lehet élni, hogy ezek nem jutnak az eszünkbe!
2016. márc. 22. 18:20
 37/53 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nincsenek haverjaim, sem senkim. Szóval bármit teszek senkit nem érdekel és pont ettől válik minden érdektelenné. Magammal kell beszélgetni lassan...
2016. márc. 22. 18:23
 38/53 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy szalonna sütésre, vagy ilyen haverokkal közös programra már rég volt lehetőségem, mivel szétszéledtünk eléggé, itt ahova költöztem még nincsenek haverok, munkatársak max.akikkel jól kijövök, de meló után mindenki megy haza, intézi az otthoni dolgait, család, pihenés, stb. De mint lehetőséget felsoroltam ezeket is.
2016. márc. 22. 18:25
 39/53 A kérdező kommentje:

"A válaszomon mi nem tetszett,hogy le kellett pontozni? "

Nem pontoztalak le, ide járnak mások is pontozgatni, gondolom, mint minden kérdéshez. Lepontoztam azokat, akik nem is voltak hajlandóak megérteni, amit írtam, és fel azokat, akiken láttam, hogy akarnak gondolkodni, és megértették, még ha nem is értettek egyet velem.

2016. márc. 22. 18:57
 40/53 anonim ***** válasza:
0%
Mindent magadra veszel? :) Nem csak rád értettem a lepontozást, úgy általánosságban.
2016. márc. 22. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!