Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tanító szakos csajok milyene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanító szakos csajok milyenek általában?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de a többség milyen természetű? Feleségnek való lányok? Jöhetnek a vélemények!
2016. márc. 22. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki feleségnek való, csak arra alkalmas férj kell hozzá. :)
2016. márc. 22. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Tanító szakos vagyok, a legtöbb csoporttársam kedves, aranyos, jóindulatú, megértő - olyanok, akikről a gyakorin a srácok esküdöznek, hogy nem léteznek. :D Sokuknak nincs is barátja, mert nem veszik őket körbe a hódolók, a karon is nagyon kevés pasi van, az a kevés is foglalt általában.
2016. márc. 22. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
A tanító csajok általában tanító férfiakkal jönnek össze. Esetleg még az ilyen "jómunkásember" szakemberekkel, szóval nem a bunkó melóssal hanem az ilyen mesteráccsokkal meg ilyesmik.
2016. márc. 22. 15:36
 4/8 Noren1989 ***** válasza:

Én speciel nem találkoztam normálissal. Pl megesett, h az egyik csaj normál, hétköznapi szituációban is a tanárnénit akarta játszani. A másik kapcsolatfüggő, de közben szexmániás (erre varrjon gombot, aki tud).

26/F

2016. márc. 22. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Azért az sem mindegy, melyik egyetemről beszélünk. :D Teljesen más az eltés "gondolkodásmód" meg felsőbbrendűség-érzet, mint amilyenek a tanító szakosok a kisebb egyetemeken. (Pl. a Károlin, vagy a Pécsi egyetemen)

2016. márc. 22. 15:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Te melyik egyetemről vagy #2?
2016. márc. 22. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én károlis vagyok. Az évfolyamon tantósok nem vagyunk ötvenen, szóval tényleg pici egyetem, sokkal barátságosabb is a hangulat, mint nagyobbakon.
2016. márc. 22. 16:57
 8/8 anonim válasza:
Mindenképpen vigyázz vele, nehogy szex közben kikérdezze a szorzótáblát és, ha a nyolcszorhétnél elakadsz akkor addig megvonás van, amíg szépen meg nem tanulod :D
2016. márc. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!