Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért csak megfektetni akarnak?
Fent vagyok pár hónapja egy társkeresőn, de a férfiak csak a szexel kapcsolatban írnak rám...
Nincs fent rólam erotikus kép vagy hasonló... ezért nem értem a dolgot.
Talán mert duci vagyok, és ez miatt nem vesznek komolyan? 20N
10:
Tévedésben vagy.
Lehet találni szexpartnert társkeresőn. Csak annyi a trükkje, hogy át kell verni a tartós kapcsolatot keresőt annak, aki "csak" szexet keres.
Elmondom a story-mat: tavaly májusban ismerkedtem meg egy lánnyal Tinderen. Szimpatikusak voltunk egymásnak, hamar találkoztunk. Már az első randin meg tudtam volna fektetni, simán belement volna... Nem tettem, én kapcsolatot kerestem. Szóval van ilyen is.
Az más kérdés, hogy később megbántam, mert egy óriási ribi volt, aki lelkiismeret-furdalás nélkül megcsalt.
13-14:
Ha szerinted így működnek a dolgok a valóságban, hogy "fizetem a vacsit, aztán reménykedem hogy lesz valami", akkor ez alapján nagyon nem értesz a nőkhöz és a csábításhoz.
Alapból nem is viszek nőt vacsorázni az első néhány randin, de legalábbis addig, amíg le nem feküdt velem.
A legjobb randihely egy igényes beülős pub/bár/kocsma.
Ahol fontos, hogy vannak kanapék vagy padok, ahol le tudunk ülni közvetlenül egymás mellé, hogy egymáshoz tudjunk érni.
Fontos még hogy igyunk alkoholt. Nem kell sok, mondjuk 2-2 pohár bor egy este alatt, mert az ellazítja az embert.
2-3 óra hosszával a beülés után már simán megtörténhet a csókolózás is. Csak rajtad múlik, hogyha már egymás mellett ültök, akkor mennyire kerülsz közel fizikailag a másikhoz.
Ugyanígy ha távozni készültök, első körben felajánlhatod neki hogy menjetek át hozzád "mert van egy nagyon különleges italod otthon, amit szeretnéd ha megkóstolna", vagy ilyesmi. Ha erre nemet mond, akkor kísérd hazáig és mondd hogy "felmennél hozzá mosdóba".
Tudod abból sokkal-sokkal többször lesz valami, ha a kezedbe veszed az irányítást, nem abból ha csak állsz és reménykedsz.
#3/17-es!
Mire fel legyünk kedvesek ha olvasatlanul törlitek a leveleinket? Kép alapján eldől minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!