Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében a hobbi kifejezés egy férfinál csak is kizárólag a sportolást jelenti?
a hobbi nálam még mindig az amivel az ember szívesen tölti az idejét.
Egyik jó barátomnak az a jó időtöltése, hogy az ikerlányaival színes karkötőket készít.
Van aki repülőmodelleket alkot.
Az azt jelenti, hogy a munkán és a társadalmilag elvárd dolgokon kívül van más érdeklődési köre. Egy dolog amivel elmenekülhet a világ elől és úgymond meditálhat, boldog lehet. Manapság a hobbihoz kell idő, kitartás, és elszántság (meg olykor tőke is). De szerintem jót tesz a léleknek az a kis idő amit csak maguknak szánunk.
# 2 Persze, ha egy seggrakétád van, amivel feltűnősködhetsz, vagy ha nem is olyan a vasad, de akkor meg te vagy egy nagyon "menő" arc. :D
A szelíd motorosokra nem tapadnak a csajok. Én akár kinek említettem, nem nagyon hatotta meg a dolog. Mondjuk nem is a csajozás miatt szoktam gurulni, hanem mert élvezem.
De persze örülnék egy olyan barátnőnek, akivel el lehetne menni túrázni, vagy valahova kiruccanni.
Utolsó!
Ez most, hogy jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!