Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kellemetlennek érzem a társkereső oldalak használatát. Tényleg gáz társkeresőzni?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok. Magas, átlagos alkat, szőkés-barnás haj, zöld szem, jól öltözök szerintem. Nem vagyok nagyképű, és nem is mondom hogy jól nézek ki, de szoktam tetszeni a lányoknak, csak éppen nem sodor össze senkivel az élet. Gondoltam társkeresőznék, csak kicsit gáznak érzem, hogy feltegyek képet is magamról...
Ti hogy vagytok ezzel? :)
2016. márc. 19. 19:47
21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kihagyom! :)
2016. márc. 20. 13:14
22/27 anonim válasza:
én sok rosszat hallottam a társkeresőkről. van egy sokkal jobb tanácsom:lányismerősöd aki csak haver az van?gondolom abból rengeteg.....na tedd őket szárnysegéddé, hogy menedzseljenek, ajánljanak be ismerős barinőjüknek....jelentős részük segítőkész lesz mert fontosnak érzi majd magát és a küldetés sikerességét. nameg a barinők szava sokat ér.....sokkal több lesz az esélyeed mint egyébként. Én amondó vagyok a menő pasi és az átlag pasi közt gyakran csak ez a hátszél a különbség.
23/27 anonim válasza:
Nem nem gáz, fél világ tolja, badoo a civilizált részén érhető el a világnak ott több 10millió tag van. Randivonalon is nagyon sokan fent vannak.... nézzél ki egyet, keress rá arra, akik érdekelnek téged, mondjuk kor és lakhely beállítással lakhely plussz 30 km.... több száz tagot dob fel, ha ennyien csinálják nem gáz elfogadott. Olyan mint fingani eggyik lány se szokott, de valójában..........
24/27 anonim válasza:
Nem kimondottan ez a téma de a következménye , van egy làny anyagilag 3szoros szinten àll mint én sőt...Ràìrtam parom.hu felvett facebookon hónapig semmi aztàn egy kommentem miatt beszélgettünk egy csodàs àtbeszélt nap volt pici izzàssal ...mondta még egy pasival beszél, aztàn mondta, hogy az exe durcizik mert uj pasival volt mozibaxet a facera kitéve( 30évesen!) végűl kiderűlt amig mi bàjcsevegünk mozis pasival nem eppen beszedre hasznalja a nyelvét mondtam okes sok boldogsàgot, ìrja 4randi 2csók nem jelent semmit ....
25/27 anonim válasza:
Elöző vagyok, ilyen szinten könnyű egy nőnek pasit fogni a neten egyikkel valami kicsi probléma van a "raktàrból" elökap egy màsikat.
26/27 anonim válasza:
A múlt század '50-es éveiben lehet,hogy ciki volt társkereső irodázni,de ma már sokan használnak ilyesmi oldalakat.Én pl. meg se lepődök,ha Badoo-n vagy bárhol megtalálok egy ismerőst,annyian próbálják ki.Amikor 16 éves voltam,akkor kirívó volt,de ma már nem annyira,ahogy észrevettem.
22/N
27/27 anonim válasza:
Ha jól nézel ki van értelme, ha nincs ne próbálkozz, vagy bírd a kudarcot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!