Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kellemetlennek érzem a társkereső oldalak használatát. Tényleg gáz társkeresőzni?
22 éves férfi vagyok. Magas, átlagos alkat, szőkés-barnás haj, zöld szem, jól öltözök szerintem. Nem vagyok nagyképű, és nem is mondom hogy jól nézek ki, de szoktam tetszeni a lányoknak, csak éppen nem sodor össze senkivel az élet. Gondoltam társkeresőznék, csak kicsit gáznak érzem, hogy feltegyek képet is magamról...
Ti hogy vagytok ezzel? :)
Basszus 8-as! És csak most szólsz?!
Hol a kérdése?
#3: Én eddig azt sem tudtam, hogy pénzbe kerül a társkeresőzés. :D Egy forintot se pazarlok ilyesmire.
A hölgyeknek pedig köszönöm, de nem ugyan az a helyzet szerintem sem. Hallásból úgy működik, hogy míg egy hölgy nem ír rá senkire, akkor is fog tudni csevegni. Én ha nem írnék rá senkire, senki nem csevegne velem, de lehet (sőt inkább valószínű), hogy amúgy sem.?!
Kérdező
Engem is meglepett, hogy van nő, aki azt hiszi, hogy a társkereső pont ugyanazt(az élményt) jelenti a két nemnek...
Lányként én is azt írom,hogy igazuk van a fiúknak.Egy nőnek egy-két fokkal könnyebb a társkeresés ilyen oldalakon.
Fogadok,hogy sokkal több üzenet érkezik,amiből választani tudnak,hogy adjanak-e esélyt az illetőnek,vagy ne.
De egy férfinek fele annyi nő nem ír,gondolom én,szóval náluk nehezebb a dolog.
Azt mondom,hogy próbálkozz.
Megéri vagy sem,veszíteni nem veszíthetsz,ha regisztrálsz. :)
Hú de felakadtatok a "fele annyin"..:D
Most mondjam azt,hogy egysem?Nem mondok inkább semmit,nem tudom,hogy van ez férfiak esetében. :)
szerintem semmi értelme sincsen
mert csak pénze kerül és időpazarlás az egész!
Nőnek is nehéz lenni,mert csak szexpartnert keresnek a férfiak,nehéz társat szerezni,sok sikert!
~OnLány~
Inkább ne mondj semmit, ha fogalmad sincs.
Talán elég, ha annyit tudsz, hogy lényegében a statisztikai hibahatáron belül van minden "eredmény" ha nem vagy top pasi.
Ha komolyan érdekel, próbáld ki magad, hogy férfiként regisztrálsz.
Amikor majd az olyan nők is pontosan nulla válaszra méltatnak, akikhez tényleg hozzá sem tudnál nyúlni, akkor el fogsz gondolkozni az egész dolog értelmén.
Egyetlen kivétel azonban akad még, ezt is el kell ismerni: ha valaki a dagadt nőkre gerjed, mert akkor ez egy aranybánya lehet neki, viszont ha valakit tényleg ez izgat fel, akkor egyfelől az utcán is hiba nélkül ismerkedhet, ha viszont mégis netes társkeresőzne, akkor kétféle véglet van és egyiket sem szeretik a dagadt nők: vagy úgy néz ki a srác is, hogy indokolt a bujdoklása vagy ő is csak lyukra akar futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!