Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek ilyen csoda? 5 év után rámírt a csaj! 21/F
Én meg 14 évesen nyelv vizsgáztam, mi a csoda ebbe prolik?
Amúgy meg, én mérnök infóra járok, és ugye ott 5% csaj van. De amikor jegyzeteket meg segédanyagokat kunyerálnak vizsgára vagy zh-ra, akkor ott is nemcsak, hogy ráírnak az emberre, de még kacérkodnak is, holott van barátjuk. Tényleg ez minden ami történt veled az utóbbi 5 évben?
"mi a csoda ebbe prolik?"
Az a csoda, hogy mérnök leszel, de még a helyragokat sem tudod helyesen használni :d
Elemezgesd csak a magyar helyesírást ami tökéletesen lényegtelen a mai világban. Végezz el egy magyar bölcsész szakot, aztán már zöld kártyád is van mosogató állásra, csak vigyázz mert jönnek a migránsok és elveszik a kuli munkát :D
Nem, velem sosem történt mert alacsony, vézna, turcsi orrú férfi vagyok. Az ilyenek pedig nem kellenek egyetlen nőnek sem.
Viszont a kérdés cserében következetes: a német nyelvvizsgával és az angol nyelvű kereső szavakkal...
Ez lenne a csoda, h 5 évig egy hellósziamizu se, aztán mikor kellett valami, előrántott a szekrényből és leporolt?
Amúgy nálunk is úgy ment fősulin, h széplány lelépett szépfiúval előadásról fagyizni, napozni a belvárosba meg mindenki gondoljon még, amit akar. Hétfőn meg széplány ment csúnyácska lúzerfiúhoz jegyzetért édi mosollyal.
Mindenkin jól járt. Széplánynak és általa szépfiúnak is lett jegyzete 0 munkával, lúzerfiú meg tök boldog volt, h a lány rámosolygott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!