Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek ha egy csajnak még sosem volt (vagy sok ideig nem volt) barátja?
Sosem: bűn, de tényleg bűn randa, sùlyos önbizalomhiànyos, igénytelen, rém unalmas, tapad, mint a piòca.
Sok ideig: nagyot csalòdott, hosszù kapcsolata volt, élni akarja az életét, nem tud felejteni,ezàltal zàrkòzott.
Hirtelen ennyi jutott eszembe... Szerintem ezek lehetnek okok.
Nos, ti keveritek az önmaguk megdugatásának lehetőségét a párkapcsolattal.
Elég sok lány inkább elhiteti magával, hogy kapcsolatban van, pedig csak a puncija van abban.
Sztem elég szar lehet lánynak lenni, szóval én inkább lennék a te helyedben, mint egy molett csajéban.
félénk (csalódás miatt, vagy alapból)
bár egyik lány ismerősömből kiindulva, nála a félénkség is gond, meg az is, hogy nem próbálkoznak nála a pasik, csak a trófeagyűjtők
Nekem azert nincs, mert problemaim vannak belul es emiatt nem tudom magam elfogadni es elengedni.
Külsőleg az ellentettejét mutatom,ami belul van,kirivo,szűk ruha,szep smink,stb..mindennap sportolok,alig eszek..
Igazabol folyton a kulsommel vagyok elfoglalva,de ha kozelednek,nagyon megkozelithetetlenné valok es csak egy bizonyos szintig sikerul eljutnunk:( mert azt peldaul senki sem tudja addig,hogy milyen altalam szerzett sebeim vannak a ruha alatt.
Ja meg folyton egyesul vagyok, maganyosan,kulsoleg eleg megkozelithetetlen,jeges kiralylanynak tunok.
N
Ugyan az, mint a #7-nek...
Igényes vagyok, ápolt, most meg vagyok hízva, a molett alján vagyok (42-es ruhaméret), de arányos vagyok alkatilag.
Világ életemben ezzel koptattak le: vörös a hajad, csúnya vagy, túl nagy a melled, kövér vagy(ezt úgy hogy a bordáim kilátszódtak, de C kosarú mellem volt mert ilyen a genetikám)
Csinosan öltözöm általában... Bár sokszor nem sminkelem ki magam, de szép az arcbőröm, minimális sminket szoktam használni.
Mégis olyanok próbálkoznak (2 évente 1) akik követnek; egyszer mondtam egy srácnak hogy megyek a könyvtárba, szia. Erre odajött, annak ellenére hogy a barátnőmmel éppen tanultam oda pofátlankodott ismerkedni. Nem voltam vele kedves, mert idegesített, de ő meg Facebookon le.inancozott utána :D
Aztán volt egy srác aki a szüleimet és engem váratott fél órát, írta anyumnak hogy elindult, de sosem ért oda... Aztán kiírta facera, hogy milyen jót bulizott 20 másik emberrel, akikkel összefutott (város napjára mentünk volna)
Egy "pasim" volt aki rámenős volt és erőszakosan nyúlt hozzám folyton (szerencsére nem feküdtünk le, de így is sok testi-lelki fájdalmat okozott).
Én sokat próbálkoztam fiúknál, mindig lekoptattak :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!