Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal, szexi csajnak hogy nincs baratja?
22 eves a csaj, de kinezetre iszonyat jol nez ki, mindig szexisen van feloltozve(miniszoknya, topal vagy tapados nadrag toppal, vagy valami szexi miniruha magassarkuval...) a pasik gyakran beszelnek vele, hulyeskednek vele, akarhanyszor latom a csajt, mosolyog...
Hogy nincs egy ilyen csajnak pasija?
Az ilyen nőcit hiába fogod ostromolni, mert neki kell nyitottá válnia, illetve magán melóznia, hogy nyitott legyen más férfi felé.
Udvarolhatsz te ezerszer, hordhatod a virágokat 100 számra, nem fogja érdekelni, hanem még jobban vissza fog húzódni a csigaházába.
Aztán ha már lelkileg nagyon besokall, akkor meg neki áll elcsúfitani magát tudatosan, hogy hagyják már a pasik békén.
Megis multkor lattam elmenni egy pasival a csaj pedig a srac derekat fogta.
Regebben mikor mentem haza, akkor a parkbol lattam kijonni egy sraccal, ott setalgattak.
Ennyire nincs életed, hogy másokéval így foglalkozol? Mi közöd ahhoz, hogy éli az életét? Egyáltalán honnan veszed, hogy nincs senkije, így ismered?
Get a life...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!