Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek ha egy csajnak még sosem volt (vagy sok ideig nem volt) barátja?
Én sportolok, nőiesen, csinosan öltözködöm, odafigyelek a hajamra, sminkre, stb., mégse kellek senkinek. Persze egy lyuknak jó lennék, de én komoly kapcsolatot szeretnék, később családot, de szerintem nem nagyon jutok el addig. Konkrétan még egy randi se jön össze soha...
Ennyit arról, hogy "egy nőnek tized akkora nehézséget jelent a párkeresés".
Detto így vagyok én is, bár nálam a smink kiesik, halvány alapozó max és ennyi, nagy ritkán teszek fel rendes sminket.
De a lényeg: a kollégáim állandóan kétértelmű megjegyzéseket tesznek rám, ami eleinte poén volt, de mostanában sokszor besértődök rájuk emiatt. Ők persze nem értik és szerintük legyek büszke arra, hogy így néznek rám, mert később más lesz, és akkor majd hiányozni fog a sok ilyesfajta megjegyzés. Aha biztos, csak éppen azt nem tudják átérezni, hogy a kétértelmű megjegyzéseikből kb az jön le, hogy egy dolognak lennék csak jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!