Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okai lehetnek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek ha egy csajnak még sosem volt (vagy sok ideig nem volt) barátja?

Figyelt kérdés
Csak arról jutott eszembe, hogy néha itt is akad 1-2 csaj, akinek társkereséssel kapcsolatos problémája van. Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de én szinte mindig azt érzem, mintha minden lánynak kivétel nélkül lenne barátja. Felnézek a fb-ra, megnézem néhány ismerősöm és azok ismerőseinek adatlapját, majd kimegyek az utcára, teszek egy néhány órás sétát és szó szerint nem találok (a csúnyábbak között sem) olyan lányt, akinek ne lenne barátja (az egyedül sétáló lány is nagyon ritka jelenség a környezetemben). Olyan mintha mind megtalálta volna a számítását huszonéves korára, engem meg még mindig olyan érzések gyötörnek, hogy soha nem csókoltam meg egy csajt 23 évesen, mondjuk ha magamon végignézek nem is csodálkozok rajta. Na de a lényegre visszatérve: Az gondolom mindenki számára egyértelmű, hogy egy pasi miért marad szűz huszonéves korára ("magasság", vállalhatatlan arc, önálló élet/anyagi egzisztencia hiánya), de nem tudom elképzelni, hogy ha egy csaj kicsit is ad magára (márpedig egy átlag alatti csajból is nagyon sokat lehet kihozni különböző praktikákkal), akkor ne lenne barátja. Túlzás nélkül mondom. hogy szinte nap mint nap többször látom, átlagos vagy talán inkább átlag alatti (molett) csajok, szó szerint jó képű pasikkal járnak. Magam is meglepődök, hogy vajon nekik tényleg "ennyi" az igényük (és ez most nem pejoratív megjegyzés), vagy a férfiak közötti konkurencia ma már tényleg ilyen magas szintű. Azt meg kell jegyeznem, hogy nagyon sok jóképű és férfias pasas él Mo.-n, akikkel gyakorlatilag esélyem sem lenne konkurálni, a fizikai paramétereim miatt, ezért én mindig az intellektuális képességeimre támaszkodtam. Szóval ezeket figyelembe véve szerintem egy nőnek tized akkora nehézséget jelent a párkeresés, mint egy férfinak, feltéve, ha nem az aktuális magyar Bradley Cooper-re vadászik, aki jól is áll anyagilag.

2016. márc. 14. 23:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sportolok, nőiesen, csinosan öltözködöm, odafigyelek a hajamra, sminkre, stb., mégse kellek senkinek. Persze egy lyuknak jó lennék, de én komoly kapcsolatot szeretnék, később családot, de szerintem nem nagyon jutok el addig. Konkrétan még egy randi se jön össze soha...

Ennyit arról, hogy "egy nőnek tized akkora nehézséget jelent a párkeresés".

2016. márc. 15. 12:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Detto így vagyok én is, bár nálam a smink kiesik, halvány alapozó max és ennyi, nagy ritkán teszek fel rendes sminket.

De a lényeg: a kollégáim állandóan kétértelmű megjegyzéseket tesznek rám, ami eleinte poén volt, de mostanában sokszor besértődök rájuk emiatt. Ők persze nem értik és szerintük legyek büszke arra, hogy így néznek rám, mert később más lesz, és akkor majd hiányozni fog a sok ilyesfajta megjegyzés. Aha biztos, csak éppen azt nem tudják átérezni, hogy a kétértelmű megjegyzéseikből kb az jön le, hogy egy dolognak lennék csak jó...

2016. márc. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!