Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20éves férfiú vagyok, valahogy elkerül a szerelem, akárhányszor csak megtetszik egy lány, elutasítás a vége. Mit tegyek?
Szinte már szokássá vált hogy engem lekoptatnak a lányok.
Egyetemre járok, mellette heti 5-6x edzőterembe, 194cm 85kilo vagyok, azt mondjak jo kondiban. Romantikus vagyok, néha verseket írok. Azt mondják kedves vagyok, vicces jofej. De mikor egy lánnyal beszélek, érzem rajta hogy legszívesebben otthagyna. Ezt az okot keresem (büdös se vagyok, adok a külsőmre). Ha mégis jól érzem magam egy lánnyal, akkor ott a 'friendzone' amiről azthiszem tudjuk milyen. Egy szó mint száz, nemtudom mit kellene tennem másképp, ezért próbálom itt
12-es nagyon jól leírta a dolgot. Egyébként ezt már én is sok hasonló kérdésnél írtam. A normális srácokat (értsd: jófej, kedves, vicces stb.) általában lekoptatják vagy csak barátnak kellenek. Fontos a pénz meg a nagy szerszám is nyilván, de alapvetően nem ezek a fő mérvadó dolgok. A lényeg, hogy a mai eltorzult, undorító világban férfinak nevezett dolog legyél. Pontosabban nem kell, hogy az légy, csak hitesd el, látszódjon úgy.
Viszont a probléma az, hogy a hozzád hasonló embernek gyakorlatilag lehetetlen olyanná válnia, ami a 12-es leírásában szerepel. Ahhoz nagyon durván meg kéne változtatnia az egész személyiségét, életfelfogását és ez rengeteg idő lenne, ha egyáltalán lehetséges. Azért ne add fel, biztos lehet találkozni még ennek az ellenkezőjével is.
Lenn az utszán nincsen szerelem
Ott én csak a Dácsiát szerelem
Térfigyelő kamerák tekintete óv
Persze csak ha világít a Hód
Lenn az utszán, ott van a veszéjj
Ám ha mellett jüsz, te csak ne féjj
Én mellettem drága, te biztonságban vagyol
Nem úgy, mint kölni szilveszterkor a sok teutón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!