Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20éves férfiú vagyok, valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20éves férfiú vagyok, valahogy elkerül a szerelem, akárhányszor csak megtetszik egy lány, elutasítás a vége. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szinte már szokássá vált hogy engem lekoptatnak a lányok.

Egyetemre járok, mellette heti 5-6x edzőterembe, 194cm 85kilo vagyok, azt mondjak jo kondiban. Romantikus vagyok, néha verseket írok. Azt mondják kedves vagyok, vicces jofej. De mikor egy lánnyal beszélek, érzem rajta hogy legszívesebben otthagyna. Ezt az okot keresem (büdös se vagyok, adok a külsőmre). Ha mégis jól érzem magam egy lánnyal, akkor ott a 'friendzone' amiről azthiszem tudjuk milyen. Egy szó mint száz, nemtudom mit kellene tennem másképp, ezért próbálom itt

2016. márc. 15. 20:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Bakker, igazad van, es akkor mi van a 100 meg 100romantikus filmmel ahllol egymásra találnak, semmi értelme, na meg az se 1nap lesz hogy módszeresen kutassak
2016. márc. 15. 22:24
 22/27 anonim ***** válasza:
8as vagyok, és nem hiszem, hogy te arra vágysz,hogy űzzed a nőket (jàvíts ki ha tévedek)..de akik űzik a nőket,azok is az igazit keresik,és ha megtalálják, leállnak. Alapvetően mindenki az igazit keresi.. azt meg a sors dönti el,ki mikor találja meg.. tartsd meg azokat az értékeket amiket képviselsz,és nem azt tanácsolom, hogy várj karba tett kézzel, amíg az igazi a szádba repül(bizarr :D),de próbálkozz..ès ha kudarc ér,akkor is állj fel és próbálkozz tovább..nem,az sem jó ha mindenkihez válogatás nélkül odamész,de ha tetszik valaki,adj magadnak esélyt,legyen bátorságod megszólítani,és nem bánod meg (ellenben ha nem ragadot meg a pillanatot, a kínálkozó lehetőset akkor később verheted a fejed a falba)..előbb utóbb a befektetett munka,energia mindig kifizetődik..ja, és igyál turmixot :D
2016. márc. 15. 22:46
 23/27 A kérdező kommentje:
Mit jelent hogy 8as vagy? Hát, volt ilyen , nem is egy mikor odamentem ahhoz aki tetszik, hat bazinagy leégés lett a vége, nem egyszer nem kétszer, ezert nem tudom mit tegyek.
2016. márc. 15. 22:54
 24/27 anonim ***** válasza:

12-es nagyon jól leírta a dolgot. Egyébként ezt már én is sok hasonló kérdésnél írtam. A normális srácokat (értsd: jófej, kedves, vicces stb.) általában lekoptatják vagy csak barátnak kellenek. Fontos a pénz meg a nagy szerszám is nyilván, de alapvetően nem ezek a fő mérvadó dolgok. A lényeg, hogy a mai eltorzult, undorító világban férfinak nevezett dolog legyél. Pontosabban nem kell, hogy az légy, csak hitesd el, látszódjon úgy.

Viszont a probléma az, hogy a hozzád hasonló embernek gyakorlatilag lehetetlen olyanná válnia, ami a 12-es leírásában szerepel. Ahhoz nagyon durván meg kéne változtatnia az egész személyiségét, életfelfogását és ez rengeteg idő lenne, ha egyáltalán lehetséges. Azért ne add fel, biztos lehet találkozni még ennek az ellenkezőjével is.

2016. márc. 15. 23:44
 25/27 A kérdező kommentje:
Valaki tud valamilyen társkereső rendezvényt, vagy valamilyen helyet ahol direktbe lehet ismerkedni? Bulihelyeken az esélytelen, ugyanúgy mint lent az utcán.
2016. márc. 16. 08:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Lenn az utszán nincsen szerelem
2016. ápr. 10. 21:40
 27/27 anonim ***** válasza:

Lenn az utszán nincsen szerelem

Ott én csak a Dácsiát szerelem

Térfigyelő kamerák tekintete óv

Persze csak ha világít a Hód

Lenn az utszán, ott van a veszéjj

Ám ha mellett jüsz, te csak ne féjj

Én mellettem drága, te biztonságban vagyol

Nem úgy, mint kölni szilveszterkor a sok teutón

2016. ápr. 10. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!