Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20éves férfiú vagyok, valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20éves férfiú vagyok, valahogy elkerül a szerelem, akárhányszor csak megtetszik egy lány, elutasítás a vége. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szinte már szokássá vált hogy engem lekoptatnak a lányok.

Egyetemre járok, mellette heti 5-6x edzőterembe, 194cm 85kilo vagyok, azt mondjak jo kondiban. Romantikus vagyok, néha verseket írok. Azt mondják kedves vagyok, vicces jofej. De mikor egy lánnyal beszélek, érzem rajta hogy legszívesebben otthagyna. Ezt az okot keresem (büdös se vagyok, adok a külsőmre). Ha mégis jól érzem magam egy lánnyal, akkor ott a 'friendzone' amiről azthiszem tudjuk milyen. Egy szó mint száz, nemtudom mit kellene tennem másképp, ezért próbálom itt

2016. márc. 15. 20:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A kutyát nem érdekli, hogy nézel ki legyél gazdag meg legalább 20 cm himbálózzon a lábad közt.
2016. márc. 15. 21:24
 12/27 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Ugyanazt a jelenséget a két nem máshogy írja le. A nők jellegzetesen eufemizálnak és ebből leszűrheted, hogy mi az ami kedvükre való.

Pl csibészség, vadság, kiszámíthatatlanság, ösztönösség, magabiztosság, vagányság, pofátlanság, függetlenség, humor, lazaság, tökösség..

Ezzel szemben te mit hiszel jó férfitulajdonságnak?

Hűség, tisztesség, szabálykövetés, romantikus lélek, költészet-kedvelés, kedvesség, vicces(nem humoros vagy szarkasztikus, hanem "vicces").

Próbáld a kettőt összevetni.

2016. márc. 15. 21:30
 13/27 A kérdező kommentje:
Es akkor most mit csináljak? Nem fogok odamenni a lányokhoz es bunkón rámenősen nyomulni, nem ilyen vagyok, akkor már nincs esélyem?
2016. márc. 15. 21:33
 14/27 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést magadban kell lerendezned.

Azt tudomásul kell venned, ha a jelenlegi helyzeted nem hoz sikert, akkor neked kell változnod és nem a világnak.

2016. márc. 15. 21:37
 15/27 A kérdező kommentje:
Igazad van, ez így nem jön be, változni meg nem fogok, tehát várok az örökkévalóságig, És beletörődöm.
2016. márc. 15. 21:40
 16/27 anonim ***** válasza:
up to you, mate, up to you...
2016. márc. 15. 21:42
 17/27 A kérdező kommentje:
Tegyük fel hogy megpróbálok határozottan rámozdulni valakire, honnan tudjam hogy kire kell? Kinek nincs pasija/kinel lenne esélyem stb.
2016. márc. 15. 21:53
 18/27 anonim ***** válasza:

Ez elég nevetséges kiindulási alap. Természetesen nem tudhatod, ahogy azt sem, hogy hajlandó-e szopni, van-e humora és jó anyja lesz-e gyermekeidnek.

Egyszerűen szembők kell rohamozni és kockázatot kell vállalni, nincs más út.

Épp ezért, ha vannak komplexusaid, a legjobb megoldás a gyakorlás. Olyan helyzetekbe kevered magad,a hol nem nyomaszt a tét, pl. a hhaverokkall belehajjszoljátook egymást, versenyt-leszólítotok vagy olyan lányhoz mész oda, aki nem is tetszik.

Eléggé meg fogsz lepődni az eredményeiden.

Természetesen a többség el fog utasítani, de gondolj bele, hogy a csajok 2/3-a foglalt, így 3 nőből kettő el KELL hogy utasítson, ne vedd magadra.

Próbálj meg spontán lenni és valószínűtlent lépni, mondani, tenni. A nők szeretnek zavarba jönni, ntom miért.

2016. márc. 15. 22:02
 19/27 A kérdező kommentje:
Szóval akkor az esélytelen hogy rámtalál a szerelem, űzni kell több száz nőt, es majd az egyik bejön vagy mi? Ez kétségbeejtően hangzik..
2016. márc. 15. 22:10
 20/27 anonim ***** válasza:

Érdekes, gondolom az iskola kérdésében nem gondolod, hogy "majd rád talál a diploma", nemde?

Igen, neki kell állni és módszeresen felépíteni magad, épp ahogy az élet minden más fontos területén.

Hidd el, menni fog!

2016. márc. 15. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!